Online lezen  |  Afmelden
20 december 2018
 

Met plezier is deze Bij Riwis voor u samengesteld. Heeft u nieuws, een goed verhaal te vertellen of wilt u iemand in het zonnetje zetten? Mail onze redactie via nieuwsbrief@riwis.nl

Betalen zonder contant geld
Op 2 januari 2019 is het zover, dan kunt u bij onze woonzorglocaties De Beekwal en Tolzicht niet meer contant betalen, maar alleen met uw druppel en bij uitzonderingen met uw pinpas. Het is makkelijk, veilig en zorgt voor meer betaalgemak voor u en voor onze medewerkers.
Lees meer
Nieuw cliëntportaal
Vanaf 2 januari 2019 heeft Riwis Zorg & Welzijn een nieuw cliëntportaal: Carenzorgt. Dit vervangt het huidige cliëntportaal. Al uw zorgdossiers zijn hierin overgenomen. Via Carenzorgt kunt u eenvoudig zorg organiseren en informatie delen, heeft u inzage in uw zorgplan en de rapportages van de verzorging en in de agenda ziet u de geplande afspraken.
Over dit portaal
Riwis mailt veilig
Als zorgorganisatie gaan we met veel gevoelige informatie om en het is belangrijk om die informatie zo goed mogelijk te beschermen. Riwis mailt nu extra veilig via KPN Zorgmessenger. Voor u als ontvanger kunnen zich drie situaties voordoen als u nu via Riwis een veilig verstuurde mail ontvangt.
Veilig mailen
Ada van Ooyen in het zonnetje
Ada is al meer dan 30 jaar vrijwilliger bij De Beekwal in Eerbeek en verzorgt alle grote activiteiten, bingo en op donderdag de broodmaaltijd. Frans Goossens, ook vrijwilliger bij Riwis en fotograaf voor Bij Riwis en de Iselbode, wilde haar graag in het zonnetje zetten: “Zij is altijd positief en enthousiast naar bewoners, familie, personeel en andere vrijwilligers. Het is een lief en warm mens”.
In het zonnetje
Eenjarig jubileum ‘Huuskamer’ Tolzicht
De ‘Huuskamer’ van woonzorglocatie Tolzicht bestond een jaar en dit werd een week lang gevierd met activiteiten voor alle bewoners. Van een gebaksbuffet, een uitje voor de bewoners naar het tuincentrum samen met vrijwilligers, dat werd afgesloten met lekkernijen, tot een echte feestavond met muziek en dans voor bewoners en familie. Kortom; het was een echte feestweek!
Feestweek Huuskamer
Hygiëne in de thuiszorg
Heeft u al een verbanddoos in huis? Dit is namelijk voor u en voor uw zorgverleners heel prettig. Ook handhygiëne is belangrijk. Wij willen u vragen of u kunt zorgen voor een keukenrol, wegwerphandschoentjes en een handzeeppomp. Zo kan de zorgverlener hygiënisch werken.
Over hygiëne 
Terug- en vooruitblik
Als Naastbetrokkenraad (NBR) wilden we afgelopen jaar meer direct in gesprek met naastbetrokkenen en medewerkers. Dit deden wij o.a. via een thema-avond waar naastbetrokkenen en teamleiders van Riwis aan de hand van stellingen met elkaar in gesprek gingen. In 2019 gaan we langs de teams van de VVT.
Over de NBR
Activiteiten januari 2018
Bij de woonzorglocaties De Beekwal in Eerbeek en Tolzicht in Brummen worden maandelijks activiteiten aangeboden. Aan niet-abonnementhouders wordt een kleine bijdrage gevraagd van € 5,-.
Bekijk het aanbod
Volg ons
t f in i you tube
 
Contact
E-mail opties