Online lezen  |  Afmelden
24 december 2018
 

Met plezier is deze Bij Riwis voor jou samengesteld. Heb je nieuws, een goed verhaal te vertellen of wil je iemand in het zonnetje zetten? Mail onze redactie via nieuwsbrief@riwis.nl

Lancering nieuw cliëntportaal
Vanaf 2 januari 2019 is Riwis Zorg & Welzijn aangesloten bij Carenzorgt van Nedap. Dit vervangt dan het huidige cliëntportaal. Via Carenzorgt kun je eenvoudig ondersteuning organiseren en informatie delen. Je hebt inzage in jouw zorgplan en de rapportages van jouw begeleiders, en in de agenda zie je de ingeplande afspraken. In de toekomst kun je berichten uitwisselen met begeleiders.
Over dit portaal
Riwis mailt veilig
Als zorgorganisatie gaan we met veel gevoelige informatie om en het is belangrijk om die informatie zo goed mogelijk te beschermen. Daarom mailt Riwis Zorg & Welzijn nu extra veilig via KPN Zorgmessenger. Wanneer je een veilig verstuurde mail via Riwis ontvangt, kunnen zich drie situaties voordoen.
Veilig mailen
Doe mee met Riwis aan de Midwinter Marathon Apeldoorn!
Op zondag 3 februari doen Riwis Zorg & Welzijn en Rivit mee met twee teams aan de Midwinter Marathon Apeldoorn. Eén team loopt de Acht van Apeldoorn en de ander de mini-marathon (10 Engelse mijlen / 16,093 km). Je kunt je nog aansluiten bij de andere deelnemende cliënten en medewerkers! Meld vóór 4 januari jouw deelname bij team Communicatie via communicatie@riwis.nl
Geef je op!
Blog van Jeff Wadt 'Kerst, kerstavond'
Onder het pseudoniem Jeff Wadt schrijft een cliënt van Riwis Zorg & Welzijn voor 'Bij Riwis' geregeld een blog over zijn belevingen. Ook voor deze nieuwsbrief schreef hij er weer één. Dit keer gaat het over een voorbereiding voor kerst.
 
Lees 'Kerst, kerstavond'
Locatie Zevenhuizen 25 jaar!
Locatie Zevenhuizen in Apeldoorn van Riwis Zorg & Welzijn bestaat 25 jaar. Dit werd vrijdag 14 december met bewoners en begeleiders gevierd met taart. Het begon in 1993 met zestien bewoners, nu telt de locatie 27 bewoners. In de zomer - wanneer er in de tuin kan worden gezeten - viert Zevenhuizen het jubileum nog eens samen met familieleden van de bewoners en oud-medewerkers.
Lees meer
Terug- en vooruitblik
Als Naastbetrokkenraad (NBR) wilden wij afgelopen jaar meer direct in gesprek met naastbetrokkenen en medewerkers. Dit deden wij o.a. via een thema-avond waar naastbetrokkenen en teamleiders van Riwis aan de hand van stellingen met elkaar in gesprek gingen. Ook in januari en februari staan er bezoeken en gesprekken gepland met diverse teams binnen de ggz.
Over de NBR
Volg ons
t f in i you tube
 
Contact
E-mail opties