Online lezen  |  Afmelden
28 maart 2019
 

Met plezier is deze Bij Riwis voor u samengesteld. Heeft u nieuws, een goed verhaal te vertellen of wilt u iemand in het zonnetje zetten? Mail onze redactie via nieuwsbrief@riwis.nl

Veel interesse voor baan in de zorg

Geïnteresseerde werkzoekenden in de zorg & welzijn kwamen donderdag 14 maart in grote getale naar de zorgbanenmarkt in Omnisport Apeldoorn. Ruim 700 geïnteresseerden bezochten de stands van de elf aanwezige zorgorganisaties, waaronder Riwis. En met succes! Het heeft Riwis al aardig wat sollicitaties opgeleverd.

Over deze dag
Mirjam in het zonnetje
Mirjam is een vraagbaak voor velen en iedereen kent haar. Ze maakt altijd tijd voor een praatje en is als een spin in haar web. Alie, activiteitenvrijwilligster op De Beekwal, had haar aangemeld voor de rubriek ‘in het zonnetje’. De anders zo kordate dame was even haar stuk door de mooie speech van Alie ten overstaan van de bewoners. Het is echt een blijk van waardering, Mirjam's dag kon niet meer stuk!
In het zonnetje
Gezocht: Vakantiekrachten
Voor de periode van juni t/m september zoekt Riwis enthousiaste vakantiekrachten voor Tolzicht in Brummen, De Beekwal in Eerbeek en de thuiszorg in Brummen/Eerbeek. Heeft u een (klein)kind, vrienden of kennissen die een leuke vakantiebaan in de ouderenzorg zoeken met prettige collega’s en een goed salaris? Geef het aan hen door!  
Werken bij Riwis
Wees alert op alarmering
Als uw internet provider (bijvoorbeeld  Ziggo, KPN, Tele2) werkzaamheden uitvoert kan het zijn dat u geen internetverbinding heeft en daardoor uw alarmering ook niet werkt. Wees hier extra alert op en zorg dat u dan een mobiele telefoon bij de hand heeft mocht het nodig zijn.
Wijkverpleegkundige Chantal
Chantal van der Wijk werkt binnen de thuiszorg Eerbeek in de functie van wijkverpleegkundige. “Ik ga bij nieuwe cliënten of bij cliënten waarbij de zorgvraag verandert, op intake-gesprek. Aan de hand van dit gesprek maak ik samen met de cliënt plan maak hoe we de zorg gaan inzetten.” 
Maak kennis met Chantal
Thuiszorg bellen?
Thuiszorg Eerbeek wil u als zorgvrager, familie en mantelzorger verzoeken om voor vragen die niet urgent zijn pas na 10.30 uur te bellen met mobiele nummer 06-23 35 13 97. Als het ugrentie heeft mag u hen natuurlijk altijd bellen tussen 7.00 uur tot 23.00 uur.
Bereikbaarheid
Tijd voor bezinning
De vasten- of lijdenstijd (de tijd tussen carnaval en Pasen) is een tijd van bezinning. Daarom staan er in de hal van de Beekwal en Tolzicht van 26 maart tot en met Pasen beelden van en over Jezus. Zo kan een ieder die dat wil stilstaan bij de vragen die bij de beelden neergelegd zijn.
Paasviering
Activiteiten Tolzicht en De Beekwal
Bij de woonzorglocaties De Beekwal in Eerbeek en Tolzicht in Brummen worden maandelijks activiteiten aangeboden. Bewoners, familie, omwonenden en geïnteresseerden zijn van harte welkom. Aan niet-abonnementhouders wordt een kleine bijdrage gevraagd van € 5,-.
Bekijk het aanbod
Volg ons
t f in i you tube
 
Contact
E-mail opties