Online lezen  |  Afmelden
2 april 2019
 

Met plezier is deze Bij Riwis voor jou samengesteld. Heb je nieuws, een goed verhaal te vertellen of wil je iemand in het zonnetje zetten? Mail onze redactie via nieuwsbrief@riwis.nl

Riwis Zorg & Welzijn zet zich in voor verduurzaming met Green Deal
Riwis hecht grote waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Daarnaast worden vanuit de overheid bepaalde eisen gesteld op het gebied van klimaat en duurzaamheid. Om verduurzaming in de zorg te versnellen, is Riwis aangesloten bij Green Deal Zorg. Thema's als 'bewust omgaan met afval', 'energiebesparing', 'milieuvriendelijker schoonmaken' en 'duurzaam vervoer' komen aan bod. De focus op het verduurzamen ligt als eerst bij locaties in Apeldoorn.
Over dit initiatief
Erin van cliëntenraad Achterhoek in het zonnetje
Dit keer werd cliëntenraadslid Erin namens de hele cliëntenraad regio Achterhoek voor 'In het zonnetje' aangedragen. Daniël, één van de andere leden: “Ze staat voor iedereen klaar en draagt altijd goed suggesties aan binnen de cliëntenraad. Ze toont veel inzet, is altijd aanwezig met vergaderingen en is helder in haar communicatie. Daarnaast is ze altijd vrolijk.“ Tijd om haar dus te verrassen met een taart.
Naar het zonnetje
Blog van Jeff Wadt: 'Met de bus'
Jeff Wadt, een pseudoniem van een cliënt bij Riwis Zorg & Welzijn schrijft geregeld teksten over wat hij meemaakt en hoe hij tegen dingen aankijkt. Voor deze nieuwsbrief heeft hij weer een blog geschreven. Dit keer verteld hij over hoe hij laatst een busrit van Apeldoorn naar Ede ervaarde. 

Blog 'Met de bus'
Trajectbegeleiders Miranda en Laura vertellen over hun werk
Als cliënt bij Riwis Zorg & Welzijn kun je gebruik maken van trajectbegeleiding. Als de stap naar een (vaste) baan bij een bedrijf nog te groot voor je is, kan een trajectbegeleider samen met je kijken wat er voor jou mogelijk is. Trajectbegeleidsters Miranda en Laura vertelden in een interview meer over hun werk.
Naar het interview
Veerle over haar werk bij ggz ouderenlocatie Zevenhuizen
Sinds vorig jaar juli werkt Veerle als woonbegeleider bij een beschermde woonvorm voor ouderen, Riwis-locatie Zevenhuizen in Apeldoorn. In een interview vertelde ze ons over de locatie Zevenhuizen die alweer 25 jaar bestaat, de doelgroep bewoners en het werken met deze ouderen in de ggz.

Lees verder
Voor naastbetrokkenen is er ook een vertrouwenspersoon
Ook voor naastbetrokkenen van cliënten bij Riwis Zorg & Welzijn is er een vertrouwenspersoon waar zij aan kunnen kloppen voor een goed gesprek / advies. Sinds eind januari is Christiaan bij ons de vertrouwenspersoon voor naastbetrokkenen. Klik op 'lees meer' om meer over hem en zijn rol als vertrouwenspersoon te weten te komen.
Lees meer
Volg ons
t f in i you tube
 
Contact
E-mail opties