Online lezen  |  Afmelden
25 april 2019
 

Met plezier is deze Bij Riwis voor u samengesteld. Heeft u nieuws, een goed verhaal te vertellen of wilt u iemand in het zonnetje zetten? Mail onze redactie via nieuwsbrief@riwis.nl

Laat de draak in je los en help mee!
Ook dit jaar is Riwis Zorg & Welzijn aanwezig op het Drakenbootfestival in Apeldoorn op 21, 22 en 23 juni. Bent u medewerker, cliënt of vrijwilliger bij Riwis? Dan kunt u 22 juni deelnemen als roeier of trommelaar tijdens de bedrijvenrace. Voor diezelfde dag en de andere twee dagen zoeken we ook nog helpers. Interesse? Geef dit voor 3 mei aan bij Miranda: mdboer@riwis.nl of Jordy: jvannederpelt@riwis.nl.
Drakenbootfestival
Alie en Lenie in het zonnetje
Alie van 't Hekke en Lenie Burnet doen beide als vrijwilliger uitzonderlijk veel werk bij De Beekwal. Alie is vaak te vinden in de woonkamers en helpt mee in de zaal waar ze soms ook optreedt met accordeon. Met uitserveren van maaltijden springt ze nu en dan ook bij. Lenie werkt in het restaurant. Daar doet ze inkopen voor het eten, bakt ze geregeld wat lekkers en maakt ze hapjes klaar. Daarnaast helpt ze mee de zaalactiviteiten coördineren.   
In het zonnetje
Ochtenden met harpmuziek van Lies
Lies Joosten, therapeutisch harpiste, speelt regelmatig in woonzorgcentra De Beekwal en Tolzicht. “Een heldere oogopslag, het bewegen van een voet of het meezingen van een bekend lied is voor mij mooier dan applaus. Het betekent dat de muziek bij u binnenkomt en er contact is”. Klik op onderstaande button om te zien wanneer ze bij Tolzicht en De Beekwal optreedt.
Speeltijden
Tovertafel
Al enige tijd wordt de Tovertafel op verschillende afdelingen bij Tolzicht ingezet om bewoners interactief te laten deelnemen aan geprojecteerde spellen op tafel. De tafel is nu officieel door de Stichting Vrienden van Tolzicht overgedragen aan Tolzicht. Zij hebben dit gefinancierd via de jaarlijkse Tolzichtmarkt, donateurs en giften.
De Tovertafel
Helpers gezocht voor kleine metamorfose De Beekwal
Om wat meer sfeer en huiselijkheid te creëren voor de bewoners, gaan we komende weken aan de slag met een kleine metamorfose bij De Beekwal. We zoeken nog vrijwilligers die het leuk vinden om te schilderen, te slopen, meubilair te monteren e.d. Heeft u zin om mee te klussen? Laat dit weten per mail aan coördinator facilitair Jeanet Gervers, jgevers@riwis.nl
Mini-metamorfose
Activiteiten Tolzicht en De Beekwal
Bij de woonzorglocaties De Beekwal in Eerbeek en Tolzicht in Brummen worden maandelijks activiteiten aangeboden. Bewoners, familie, omwonenden en geïnteresseerden zijn van harte welkom. Aan niet-abonnementhouders wordt een kleine bijdrage gevraagd van € 5,-.
Bekijk het aanbod
Volg ons
t f in i you tube
 
Contact
E-mail opties