Online lezen  |  Afmelden
4 juni 2019
 

Met plezier is deze Bij Riwis voor jou samengesteld. Heb je nieuws, een goed verhaal te vertellen of wil je iemand in het zonnetje zetten? Mail onze redactie via nieuwsbrief@riwis.nl

10 jaar Riwis Zorg & Welzijn
In 2019 bestaat Riwis Zorg & Welzijn 10 jaar. Komend najaar gaan we dat vieren met cliënten en medewerkers. Voor cliënten die bij Riwis wonen, organiseren we op de locatie een themafeest. De datum per locatie wordt deze zomer bekend gemaakt. Voor alle andere cliënten hebben we een extraatje in de vorm van een verwenpakketje. Wat dat is, houden we nog als verrassing. 
10 jaar Riwis
Jacqueline in het zonnetje
Vorige week werd Jacqueline van Bijbeeld (reclamebureau en drukkerij dat onderdeel van Riwis Zorg & Welzijn is) in het zonnetje gezet door Jaap. Jaap kent Jacqueline van jaren geleden toen hij Bijbeeld als werkervaringsplek had. Als cliëntraadslid in Apeldoorn, fotograaf bij Riwis en redactielid voor deze nieuwsbrief komt hij haar nog regelmatig tegen. Jaap: "Jacqueline heeft zich in al die jaren sterk ontwikkeld. Daarom verdient zij het om eens in het zonnetje gezet te worden."
Naar 't zonnetje
Feestelijke opening van nieuwe Riwis-woonlocatie in Doetinchem
Na maanden van verbouwen was het afgelopen woensdag 29 mei dan zover. De nieuwe woonlocatie van Riwis Zorg & Welzijn aan de Dr. Huber Noodtstraat werd feestelijk geopend door wethouder Huizinga en toekomstig bewoner Richard. De officiële opening werd druk bezocht door cliënten, naasten, omwonenden en verwijzers. 
Opening pand Doetinchem
Blog van Jeff Wadt: 'Verjaardag'
Voor deze nieuwsbrief schreef Jeff Wadt, een pseudoniem van een cliënt bij Riwis Zorg & Welzijn, weer een blog voor ons. In 'Verjaardag' blikt hij terug naar vroeger toen hij nog bij zijn ouders woonde en met smacht op zijn verjaardag wachtte op dat ene cadeau.

Blog 'Verjaardag'
Energiebesparing bij Riwis als onderdeel van Green Deal
Eerder meldden we al dat Riwis Zorg & Welzijn zich heeft aangesloten bij Green Deal Zorg. Binnen Riwis Zorg & Welzijn focussen we ons op vier thema's om bewustwording te stimuleren omtrent duurzaamheid bij onze cliënten en medewerkers. 'Energiebesparing' is één van deze thema's. We hebben hiervoor onder ander een poster 'Checklist - Red een ijsbeer: Doe lekker duurzaam' ontwikkeld. Een handige lijst om na te gaan of je daadwerkelijk energiebewust bezig bent.
Lees meer
Samen met Rivit sportief tijdens de zomer
Op 29 juni vindt de Midzomer Marathon in Apeldoorn plaats. Hier kun je als cliënt of medewerker van Riwis samen met Rivit (het vitaliteitsprogramma van Riwis) aan deelnemen! De afstanden vind je op de site van Midzomer Marathon. Doe je ook mee? Geef je voor 22 juni op bij Titia en Jordy via een mail naar rivit@riwis.nl. Een andere leuke activiteit is de Wandelvierdaagse van 9 t/m 12 juli in Apeldoorn. Via de 4daagse site kun je jezelf hiervoor opgeven. Rivit is 12 juli aanwezig om de lopers binnen te halen.
Lees meer
Riwis vlogt!
Sinds dit voorjaar vloggen onze medewerkers Nick, Manon, Bas, Vanessa en Savannah via Instagram over hun werk. Zo geven zij meer bekendheid over het werken bij Riwis en willen zij meer mensen enthousiast te maken voor het werken in de zorg. Inmiddels hebben ze zich alle vijf via een persoonlijke vlog voorgesteld. Heb jij hun vlogs op Instagram al gezien?

Naar Instagram
Naastbetrokkenenraad zoekt versterking
De Naastbetrokkenenraad van Riwis Zorg & Welzijn zoekt nieuwe leden die de raad kunnen versterken. Maar wat doen zij zoal als raad? Voorzitter Marcel heeft een stuk geschreven waarin hij vertelt wat zij zoal ondernemen en betekenen voor naastbetrokkenen als raad. Door hier meer bekendheid over te geven, hoopt de raad meer naastbetrokkenen aan te trekken.
Lees meer
'Fotomodellen' gezocht!
Als organisatie willen we onze uitstraling meer laten aansluiten op de werkelijkheid.
Voor onze website, folders, bij vacatures en voor andere promotiemiddelen willen we foto's gebruiken van echte cliënten (en naasten), werknemers en vrijwilligers. Lijkt het je wat om voor Riwis Zorg & Welzijn op de foto te gaan en vindt je het geen probleem als jouw foto minimaal twee jaar gebruikt wordt? Bericht ons voor 16 juni via
communicatie@riwis.nl!
Aanmelden fotoshoot
Opening herstelplein Apeldoorn
Aanstaande donderdag 6 juni om 13.30 uur vindt de officiële opening van Herstelplein Korak in Apeldoorn plaats. Korak is een plek waar mensen met psychische problemen, verslavingsproblemen en andere moeilijkheden ervaringen kunnen delen en activiteiten en trainingen kunnen volgen. Het heeft als doel een omgeving te bieden waarin problemen en verslavingen bespreekbaar worden gemaakt.
Meer over Korak
Volg ons
t f in i you tube
 
Contact
E-mail opties