Online lezen  |  Afmelden
6 juni 2019
 

Met plezier is deze Bij Riwis voor u samengesteld. Heeft u nieuws, een goed verhaal te vertellen of wilt u iemand in het zonnetje zetten? Mail onze redactie via nieuwsbrief@riwis.nl

Inspiratiedag 'Aandachtige Zorg'
Tijdens de inspiratiedag ‘Aandachtige Zorg’ op donderdag 28 mei, voor onze medewerkers binnen de ouderenzorg, werd aandacht besteed aan hoe je omgaat met verschillende cliënten, wat voor hun de best passende zorg is en hoe we net dat extra stukje aandacht kunnen geven. Deze dag was een aanvulling op de informatieavonden dementie en geeft verdieping van de kennis en vaardigheden.
Inspiratiedag
Bespreekbaar maken van palliatieve zorg
Binnen Riwis Zorg & Welzijn is een werkgroep Palliatieve Zorg gestart. Het bespreekbaar maken van palliatieve zorg is een belangrijk onderwerp waar zij zich mee bezighouden. Op de foto ziet u één van de ‘waakdozen’ die wordt ingezet op het moment dat familie komt waken. Het idee is dat dit het waken wat makkelijker kan maken. 
Palliatieve zorg
Geheugensteunpunt
De ondersteuningsgroep 'Brein en Beweging’ van het Geheugensteunpunt en Fysio Eerbeek is speciaal voor voor mensen met dementie of vergeetachtigheid. Eens in de twee weken op woensdagochtend staat het ontmoeten en uitwisselen van ervaringen centraal.  
Geheugensteunpunt
Deelnemen aan fotoshoot?
De uitstraling van Riwis op de website, in folders, bij vacatures en op promotiemiddelen willen we graag meer laten aansluiten op de werkelijkheid. Dus met foto’s van echte bewoners, werknemers en vrijwilligers. We zijn op zoek naar medewerkers en bewoners die hier aan mee willen werken. Vind u het leuk om te laten zien hoe uw dag eruit ziet? Dan is dit uw kans! Geef u op voor 16 juni via communicatie@riwis.nl
Fotoshoot
Manon vlogt!

Heeft u al kennisgemaakt met onze vlogger Manon? Zij werkt als VIG'er bij de thuiszorg Eerbeek. Een vlogger is iemand die zijn of haar dagelijks leven filmt, en de filmpjes vervolgens deelt op internet. Manon maakt filmpjes over haar werk bij Riwis Zorg & Welzijn. Volg ons op Instagram en kom meer te weten over Manon en ook over onze andere vloggende medewerkers. Zoek op: @riwis_zorg_en_welzijn.

Naar Instagram
Gezocht: Vakantiekrachten
Voor de periode van juni t/m september zoekt Riwis enthousiaste vakantiekrachten voor Tolzicht in Brummen, De Beekwal in Eerbeek en de thuiszorg in Brummen/Eerbeek. We zoeken facilitaire medewerkers en medewerkers die in opleiding zijn voor bijvoorbeeld verzorgende niveau 3, verpleegkundige niveau 4 of helpende niveau .
Bekijk de vacatures
Bij Riwis onderdeel Iselbode
In een recent onderzoek onder de bewoners van Tolzicht en De Beekwal naar het bewonersblad Iselbode, is ook gevraagd hoe men denkt over de uitgave van deze nieuwsbrief. Naast deze digitale versie/mailing, werd de nieuwsbrief ook apart op papier uitgebracht. Omdat dit onvoldoende gelezen wordt of omdat het 'papier' zoek raakt, is de keuze gemaakt om het belangrijkste nieuws voortaan in de Iselbode op te nemen.
Lees meer
Activiteiten Tolzicht en De Beekwal
Bij de woonzorglocaties De Beekwal in Eerbeek en Tolzicht in Brummen worden maandelijks activiteiten aangeboden. Bewoners, familie, omwonenden en geïnteresseerden zijn van harte welkom. Aan niet-abonnementhouders wordt een kleine bijdrage gevraagd van € 5,-.
Bekijk het aanbod
Volg ons
t f in i you tube
 
Contact
E-mail opties