Online lezen  |  Afmelden
2 juli 2019
 

Met plezier is deze Bij Riwis voor jou samengesteld. Heb je nieuws, een goed verhaal te vertellen of wil je iemand in het zonnetje zetten? Mail onze redactie via nieuwsbrief@riwis.nl

Beste leerbedrijf van Gelderland
We zijn opnieuw het Beste Leerbedrijf van Gelderland. Wat zijn we trots!

Vandaag maakte de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven SBB dat bekend. In 2017 waren wij ook het beste leerbedrijf van Gelderland.
Op naar de landelijke titel!
Jannet houdt van schoon
Huishoudelijk medewerker Jannet werkt al ruim 8 jaar op de locatie Zevenhuizen in Apeldoorn. Ze is heel begaan met het milieu (en haar portemonnee) en staat daarom erg achter de nieuwe manier van werken die de Green deal met zich meebrengt.
Lees het hele interview
Monique in het zonnetje
Vorige week werd woonbegeleider Monique in het zonnetje gezet door Carla, moeder van een cliënt. Ze was enorm verrast. Lees op de website waarom juist Monique een heerlijke taart verdiend.
Naar 't zonnetje
Blog Leon
Leon is naar Savita geweest, een rustoord in de Duitse regio Winterberg. Hier wilde hij graag over vertellen, maar hij kreeg een 'writersblock'. Lees op de website de reactie van Leon.
Reactie Leon
Middelenvrij De Barnte
In Twello start Riwis Zorg& Welzijn met twee middelenvrije beschermd wonen locaties, namelijk de Barnte en Mercurius. Veel cliënten willen middelenvrij wonen, blijkt uit een enquête onder GGZ-cliënten.
Lees meer
Riwis vlogt!
Sinds dit voorjaar vloggen onze medewerkers Nick, Manon, Bas, Vanessa en Savannah via Instagram over hun werk. Zo geven zij meer bekendheid over het werken bij Riwis en willen zij meer mensen enthousiast te maken voor het werken in de zorg. Inmiddels hebben ze zich alle vijf via een persoonlijke vlog voorgesteld. Heb jij hun vlogs op Instagram al gezien?

Naar Instagram
Een bijzonder moment voor de cliëntenraad
Woensdag 26 juni was een extra bijzondere bijeenkomst, want de leden van de Centrale Clientenraad gingen samen met de raad van bestuur de vernieuwde reglementen ondertekenen. Na ruim zes jaar waren ze nodig aan herziening toe.

Lees ook de oproep van de Clientenraden Apeldoorn op onze website.
Wie waren daar bij?
Dagje mee met Vervoer&Co
Afgelopen week zijn wij een dagje mee geweest met de koeriers van Vervoer&Co. Waar gaan ze heen? Wat doen ze? En wie zijn ze?
Bekijk hier de fotoreportage.
Interview BBL-leerling Sylvia
Sylvia Spruyt ( 57) werkte 27 jaar in de ICT toen ze het tijd vond voor wat anders. Ze ging op ontdekkingsreis wat bij haar paste en wat ze wilde. Nu loopt ze haar BBL- stage bij Vervoer&Co, vanuit haar opleiding Verbrede leerpaden - Maatschappelijke zorg.

“Ook al ben ik zelf nog maar net begonnen, door mijn levenservaring heb ik al wel een begeleidende rol."
Lees meer
Greendeal - Veduurzaming van de zorg krijgt prioriteit
Erna ten Have-Weustenenk deelt met ons de visie op de green deal vanuit de raad van bestuur.

"Samen gaan we Riwis Duurzamer maken!
"
lees meer
Volg ons
t f in i you tube
 
Contact
E-mail opties