Online lezen  |  Afmelden
9 juli 2019
 

Met plezier is deze Bij Riwis voor u samengesteld. Heeft u nieuws, een goed verhaal te vertellen of wilt u iemand in het zonnetje zetten? Mail onze redactie via nieuwsbrief@riwis.nl


NB. De brief van 27 juni blijkt niet iedereen te hebben bereikt. We sturen deze daarom nogmaals na. Het kan zijn dat u deze nieuwsbrief nu twee keer heeft ontvangen. Onze excuses voor het eventuele ongemak!
 

Cliëntportaal Caren
Riwis Zorg & Welzijn werkt met het cliëntportaal: Caren. Via Caren kunt u eenvoudig zorg organiseren en informatie delen, heeft u inzage in uw zorgplan en de rapportages van de verzorging en in de agenda ziet u de geplande afspraken.
Meer over Caren
Betalen zonder geld
Bij onze woonzorglocaties De Beekwal en Tolzicht kan niet meer contant betaald worden, maar alleen met een druppel en bij uitzonderingen met een pinpas. Het is makkelijk, veilig en zorgt voor meer betaalgemak. Betalen met de druppel kan in de winkel en in het restaurant/de recreatiezaal. Ook bij deelname aan ontspanningsavonden en activiteiten kan de druppel gebruikt worden.
Betalen met druppel
Huwelijksfeest Tolzicht
Een unieke gebeurtenis in het woonzorgcentrum Tolzicht. Nog nooit eerder zijn twee van onze bewoners met elkaar in het huwelijksbootje gestapt.
Lees meer
Vrijwilligers rolstoelfiets gezocht
Woonzorglocatie Tolzicht in Brummen zoekt enthousiaste  vrijwilligers met sterke benen om er samen met bewoners met de rolstoelfiets op uit te gaan. U wordt uiteraard ingewerkt in het omgaan met deze elektrische fiets.
Bekijk de vacature
Dikke Pluim
Vol trots hebben wij van de Stichting Samenwerking Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) de pluim in ontvangst genomen voor alle werkbegeleiders en praktijkopleiders die werken bij Riwis Zorg & Welzijn. Riwis ontving deze pluim als dank voor onze bijzondere bijdrage aan het opleiden van mbo-studenten tijdens hun stage.
Lees meer
Activiteiten Tolzicht en De Beekwal
Bij de woonzorglocaties De Beekwal in Eerbeek en Tolzicht in Brummen worden maandelijks activiteiten aangeboden. Bewoners, familie, omwonenden en geïnteresseerden zijn van harte welkom. Aan niet-abonnementhouders wordt een kleine bijdrage gevraagd van € 5,-.
Bekijk het aanbod
Volg ons
t f in i you tube
 
Contact
E-mail opties