Online lezen  |  Afmelden
26 juli 2019
 

Met plezier is deze Bij Riwis voor u samengesteld. Heeft u nieuws, een goed verhaal te vertellen of wilt u iemand in het zonnetje zetten? Mail onze redactie via nieuwsbrief@riwis.nl

In au
gustus wordt vanwege de vakanties geen Bij Riwis verzonden. 

Pffff, wat is het warm...! Denkt u er aan dat u voldoende drinkt en de schaduw opzoekt? Let goed op elkaar en doe het vooral rustig aan.
  
  

Erna ten Have verlaat Riwis Zorg & Welzijn
Bestuurder Erna ten Have vertrekt per 1 januari 2020 bij Riwis Zorg & Welzijn. Na 37 intensieve jaren verlaat zij de organisatie om meer tijd te kunnen besteden aan haar gezin, familie en zichzelf. De komende maanden gaat zij haar werkzaamheden focussen op de VVT.
Vertrek Erna
Riwis beste leerbedrijf Gelderland
Riwis Zorg & Welzijn is het beste leerbedrijf voor mbo-studenten van de provincie Gelderland in de sector zorg, welzijn en sport. Tussen nu en 18 november worden uit deze provinciale winnaars 16 finalisten gekozen die strijden voor de landelijke titel van beste leerbedrijf van Nederland.
De verkiezing
Caren, uw cliëntportaal!
Riwis Zorg & Welzijn werkt met het cliëntregistratiesysteem ONS van Nedap Healthcare met daarin een koppeling met het cliëntportaal Caren. Een van de functies van Caren is dat u kunt communiceren met de zorgmedewerkers door een bericht op Caren te plaatsen, dit wordt opgenomen in het zorgdossier en beantwoord door een van de medewerkers. Omdat dit een nieuwe, aanvullende manier van contact met de zorgverlener is hebben wij hiervoor bij Riwis enkele 'spelregels' beschreven.
Spelregels
Huisdier voor Tolzicht
Bewoners van woonzorglocatie Tolzicht in Brummen zijn verblijdt met een nieuw huisdier. De Vrienden van Tolzicht hebben een interactieve puppy geschonken. De puppy ziet er levensecht uit en reageert op beweging, maar ook op aaien en knuffelen. Dit huisdier is speciaal ontwikkeld voor de ouderenzorg.
Over deze pup
Vriend van Tolzicht worden?
De Vrienden van Tolzicht zamelen geld in voor bewoners van woonzorglocatie Tolzicht in Brummen voor zaken die niet onder het reguliere budget vallen. Denk aan de interactieve puppy, een jaarlijks barbecue of uitstapjes. De bewoners genieten hier enorm van. Wilt u ook vriend worden?
Vriend worden
Schenking koppelbedden 
Roparun heeft dit jaar onder meer voor de koppelbedden gelopen. Alle netwerkregio’s voor palliatieve zorg konden een aanvraag indienen voor deze koppelbedden. De werkgroep Palliatieve zorg van Riwis Zorg & Welzijn nam het initiatief om dit voor Tolzicht en De Beekwal te doen. Deze aanvraag is goedgekeurd en de bedden zijn inmiddels in ontvangst genomen!
Koppelbedden
Zonnetje
Dhr. Draaijer, bewoner van de aanleunwoningen van de Beekwal, is zo gek op countrymuziek dat hij de activiteit van "The Sweet Memories" gefinancierd heeft. Om hem daarvoor te bedanken werd hij diezelfde avond nog in het zonnetje gezet.
in het zonnetje
Activiteiten Tolzicht en De Beekwal
Bij de woonzorglocaties De Beekwal in Eerbeek en Tolzicht in Brummen worden maandelijks activiteiten aangeboden. Bewoners, familie, omwonenden en geïnteresseerden zijn van harte welkom. Aan niet-abonnementhouders wordt een kleine bijdrage gevraagd van € 5,-.
Bekijk het aanbod
Volg ons
t f in i you tube
 
Contact
E-mail opties