Online lezen  |  Afmelden
3 september 2019
 

Met plezier is deze Bij Riwis voor jou samengesteld. Heb je nieuws, een goed verhaal te vertellen of wil je iemand in het zonnetje zetten? Mail onze redactie via nieuwsbrief@riwis.nl

Het is feest!
Al 10 jaar is Riwis Zorg & Welzijn actief in de geestelijke gezondheidszorg en verzorging, verpleging en thuiszorg. De cliënt staat voor Riwis altijd centraal. 10 jaar Riwis is 10 jaar geloof in eigen kunnen. Riwis Zorg & Welzijn bruist en gelooft in haar eigen kunnen en dat mag na 10 jaar gevierd worden met elkaar.
Daarom bieden we alle cliënten, medewerkers en vrijwilligers een cadeautje aan! Ggz-cliënten konden kiezen voor een barbecue op de woonlocatie of een cadeaupakket in de vorm van wellness, sport of spelletjes. Voor medewerkers wordt een spel georganiseerd en na afloop wordt samen gegeten. Vrijwilligers ontvangen ook een mooi cadeaupakket.

Geniet allemaal van jullie cadeau en op naar de volgende 10 jaar!
Erna ten Have verlaat Riwis
Bestuurder Erna ten Have vertrekt per 1 januari 2020 bij Riwis Zorg & Welzijn. Na 37 intensieve jaren verlaat zij de organisatie om meer tijd te kunnen besteden aan haar gezin, familie en zichzelf.
Lees het hele bericht
Jaarbeeld 2018 - Riwis is beweging
Lees en bekijk ons jaarbeeld 2018 - Riwis in beweging. Hierin nemen we jullie mee in de ontwikkelingen van onze cliënten en medewerkers en laten we de belangrijkste stappen zien die wij in 2018 met elkaar en onze samenwerkingspartners hebben gezet.
Blog Jeff Wadt
"De verjaardag van mijn zus was voorbij en mijn jongste broer bracht me met de auto naar de bushalte. Net op tijd waren we er, mijn broer zag in de achteruitspiegel de bus al naderen. Ik stapte uit en in. Checkte in en keek alvast de bus in. Twee mensen."
Lees het blog 'Voyeur'
Deelnemer Jordi in het zonnetje
Iedere maand verrassen we in deze rubriek een cliënt, medewerker, vrijwilliger, naastbetrokkene of iemand anders bij Riwis Zorg & Welzijn met een taart. Deze keer was dat deelnemer Jordi, die lange tijd bij Vervoer &Co werkte.
Naar 't zonnetje
Trainingen voor cliënten
Cliënten die worden begeleid door Riwis Zorg & Welzijn en die interesse hebben in het volgen van een training ‘Vitaliteit, Vaardig in contacten en Omgaan met geld’ kunnen zich nu aanmelden via de site van Korak – Herstelplein Oost-Veluwe. Als cliënt van Riwis Zorg & Welzijn kun je gratis deelnemen aan deze trainingen. Wil je graag een van deze trainingen volgen, overleg dit dan met je begeleider.
Aanmelden trainingen
Buurtcirkel
Buurtcirkel is er voor iedereen met een hulpvraag, groot of klein. Meedoen aan Buurtcirkel betekent dat je in een groep iets voor elkaar gaat betekenen. Dat houdt voor iedereen weer wat anders in. Kunnen praten met iemand, samen naar de huisarts, boodschappen doen of een mooie wandeling maken. Het zit 'm soms in de kleine dingen waardoor je al heel veel voor iemand kan betekenen. In Apeldoorn Noordoost is inmiddels onder begeleiding van Riwis Zorg & Welzijn ook een Buurtcirkel-programma gestart.
Wil jij deelnemen?
Informatieavond Naastbetrokkenenraad
Dit jaar organiseert de Naastbetrokkenenraad een informatieavond met als hoofdthema ’Dagbesteding’. Onder dagbesteding verstaan we dagactiviteiten; zowel recreatief als de uitvoering van maatschappelijke taken, dagopvang, arbeidsmatige dagbesteding en creatieve dagbesteding.
Lees de hele vooraankondiging
Rivit, voor cliënten en medewerkers
Hup! Van de bank, in de benen!

Bewegen draagt bij aan herstel, lager ziekteverzuim, verbinding en persoonlijke ontwikkeling.

Het eerstvolgende evenement is de Zorgmarathon, op 20 september in Sportcentrum Papendal.
Wat is Rivit?
Volg ons
t f in i you tube
 
Contact
E-mail opties