Online lezen  |  Afmelden
26 september 2019
 

Met plezier is deze Bij Riwis voor u samengesteld. Heeft u nieuws, een goed verhaal te vertellen of wilt u iemand in het zonnetje zetten? Mail onze redactie via nieuwsbrief@riwis.nl

Het is feest!
Al 10 jaar is Riwis Zorg & Welzijn actief in de verzorging, verpleging en thuiszorg. De bewoner staat voor Riwis altijd centraal. 10 jaar Riwis is 10 jaar geloof in eigen kunnen. Riwis Zorg & Welzijn bruist en gelooft in haar eigen kunnen en dat mag na 10 jaar gevierd worden met elkaar. Voor de bewoners van Tolzicht en De Beekwal wordt op 16 oktober vanaf 14.30 uur een gezellige middag met muziek, drankjes en lekkere hartige hapjes georganiseerd.
Jaarbeeld 2018 - Riwis in beweging
Lees en bekijk ons jaarbeeld 2018 - Riwis in beweging. Hierin nemen we u mee in de ontwikkelingen van onze cliënten en medewerkers en laten we de belangrijkste stappen zien die wij in 2018 met elkaar en onze samenwerkingspartners hebben gezet.
Jaarbeeld
Riwis genomineerd voor Apeldoorn Business Award

Hoera, wat zijn wij trots! Riwis Zorg & Welzijn is genomineerd voor de Apeldoornse Business Awards in de categorie maatschappelijke organisaties. Een mooi podium om te laten zien wie we zijn en wat voor mooi werk we doen. Naast een juryprijs wordt er ook een publieksprijs uitgedeeld. Helpt u ons deze te winnen?

Stem op ons
Award beste leerbedrijf Gelderland uitgereikt
Riwis Zorg & Welzijn is door de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven voor de tweede keer uitgeroepen tot het beste leerbedrijf van Gelderland in de categorie Zorg, Welzijn en Sport. Onlangs ontving Riwis hiervoor de officiële award. We dingen nu ook mee naar de titel 'Beste leerbedrijf van Nederland'.
De verkiezing
Wanneer thuiszorg bellen
Thuiszorg Eerbeek wil u als zorgvrager, familie en mantelzorger verzoeken om voor vragen die niet urgent zijn pas na 10.30 uur te bellen met het mobiele nummer 06-233 51 397. Als het echt dringend is mag u hen natuurlijk altijd bellen tussen 7.00 uur tot 23.00 uur.
Bellen thuiszorg
Levende boeken 
Heeft u een verhaal te vertellen of wilt u juist een gesprek aangaan met een levend boek? Zaterdag 2 november vanaf 12.00 uur is de ‘Human Library Apeldoorn’ in CODA. Je leest dan geen boeken, maar mensen, die je in het dagelijks leven niet snel spreekt zoals bijvoorbeeld iemand met autisme, een verslaafde of beginnende dementie. Wilt u zelf een verhaal vertellen? Er worden nog 'levende boeken' gezocht.
Human Libary
Redactieleden gezocht
Vind u het leuk om te schrijven over wat u zoal meemaakt of ziet binnen de ouderenzorg? En om te helpen een nieuwsbrief zoals dit of ons bewonerstijdschrift de Iselbode samen te stellen? Dan zijn we op zoek naar u! Stuur een berichtje naar communicatie@riwis.nl dan nemen we contact met u op.
Redactieleden gezocht
Activiteiten Tolzicht en De Beekwal
Bij de woonzorglocaties De Beekwal in Eerbeek en Tolzicht in Brummen worden maandelijks activiteiten aangeboden. Bewoners, familie, omwonenden en geïnteresseerden zijn van harte welkom. Aan niet-abonnementhouders wordt een kleine bijdrage gevraagd van € 5,10.
Bekijk het aanbod
Volg ons
t f in i you tube
 
Contact
E-mail opties