Online lezen  |  Afmelden
1 oktober 2019
 

Met plezier is deze Bij Riwis voor u samengesteld. Heeft u nieuws, een goed verhaal te vertellen of wilt u iemand in het zonnetje zetten? Mail onze redactie via nieuwsbrief@riwis.nl

Het is feest!
Al 10 jaar is Riwis Zorg & Welzijn actief in de geestelijke gezondheidszorg en dat mag gevierd worden met elkaar. Voor de cliënten van de woonlocaties is een leuke activiteit georganiseerd. Sommigen genoten van een bbq of stamppottenbuffet, anderen hebben het nog tegoed. De ambulante cliënten konden kiezen uit 3 verschillende cadeaupakketten. Deze zullen zij in okober van ons ontvangen.
Zonnetjes op Mariëndaal
Begeleider Martin Carras en oud-begeleider Anneke Graaf zijn tijdens de viering van 10 jaar Riwis in het zonnetje gezet door (oud) bewoners Wesley en Peter. Wat waren ze verrast!
Ga naar 't zonnetje
Nieuwe openingstijden Zorgservice
De openingstijden van Zorgservice zijn per direct gewijzigd. Tijdens kantooruren zijn zij bereikbaar op het welbekende telefoonnummer 0900-24 24 24 1.
Na 17.00 u. zijn zij alleen nog bereikbaar voor urgente zaken en calamiteiten.
Stuur een mail
Riwis genomineerd voor Apeldoorn Business Award
Hoera, wat zijn wij trots! Riwis Zorg & Welzijn is genomineerd voor de Apeldoornse Business Awards in de categorie maatschappelijke organisaties. Een mooi podium om te laten zien wat voor mooi werk we doen. Stem jij ook op Riwis voor deze mooie award?
Stem op ons

Award beste leerbedrijf Gelderland uitgereikt
Riwis Zorg & Welzijn is door de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (S-BB) opnieuw uitgeroepen tot het beste leerbedrijf van Gelderland in de categorie Zorg, Welzijn en Sport. Onlangs ontving Riwis de officiële award. We dingen nu ook mee voor de titel 'Beste leerbedrijf van Nederland'.
De verkiezing
Human Library
Heb jij een verhaal te vertellen of wil je juist een gesprek aangaan met een levend boek? Zaterdag 2 november vanaf 12.00 uur is de ‘Human Library Apeldoorn’ in CODA. Je leest dan geen boeken, maar mensen, die je in het dagelijks leven niet snel spreekt zoals bijvoorbeeld iemand met autisme, een verslaafde of beginnende dementie. Wil je zelf een verhaal vertellen? Er worden nog 'levende boeken' gezocht.
Lees meer
Nieuw leerjaar gestart
De zomervakantie is voorbij en dat betekent dat ook onze opleidingen weer gestart zijn. De tweede groep van de 'verbrede leerpaden' is maandag 2 september begonnen. We wensen hen allemaal veel succes! Lees het interview dat praktijkbegeleider Maaike hield met student Ronald op onze website.
Hele interview
Blog Jeff Wadt: 'Kroegverdriet'
Voor deze nieuwsbrief schreef Jeff Wadt, een pseudoniem van een cliënt bij Riwis Zorg & Welzijn, weer een blog voor ons. In 'Kroegverdriet' neemt hij ons een avondje mee de kroeg in.
Lees 'Kroegverdriet'
Rivit - Zorgmarathon
Bekijk de foto's en het verslag
Ambulant begeleider laura
Jessica van Huet (27) laat de afwas nog weleens opstapelen, zit soms weken alleen thuis en vindt het moeilijk om met instanties te bellen. Ambulant begeleider Laura de Wilde (34) van Riwis Zorg & Welzijn helpt haar met het vinden van structuur, een sociaal netwerk en vrijwilligerswerk.
Laura helpt!
Het is feest! - Deel 2
De locaties 1e Wormenseweg en Mariendaal hebben hun feestje goed gevierd. Bij de 1e Wormenseweg werd met een groep naastbetrokkenen en bewoners samen het 10 jarig bestaan van Riwis én hun housewarming gevierd. Bij Mariëndaal las je al dat het samenviel met de twee begeleiders 'in het zonnetje'.
Bekijk de foto's
Volg ons
t f in i you tube
 
Contact
E-mail opties