Online lezen  |  Afmelden
31 oktober 2019
 

Met plezier is deze Bij Riwis voor u samengesteld. Heeft u nieuws, een goed verhaal te vertellen of wilt u iemand in het zonnetje zetten? Mail onze redactie via nieuwsbrief@riwis.nl

Uitnodiging bewoners afscheid Erna ten Have
Na 37 jaar met veel passie en plezier bij Riwis Zorg & Welzijn te hebben gewerkt, verlaat bestuurder, Erna ten Have, de organisatie. Zij wil meer tijd en aandacht besteden aan haar gezin, familie en zichzelf. Zij nodigt graag alle bewoners van Tolzicht en De Beekwal uit voor een persoonlijk afscheid. Bij De Beekwal is dit op 11 december van 10.00-12.00 uur en bij Tolzicht op 12 december van 10.00-12.00 uur in het restaurant.
Natuurlijk zijn vrijwilligers en medewerkers ook van harte welkom, maar anders ziet Erna u graag tijdens haar afscheidsreceptie op 12 december van 15.15-17.30 uur bij CODA Apeldoorn, Vosselmanstraat 299 in Apeldoorn. Als u hierbij aansluit, wilt u dan even laten weten of u komt via secretariaat@riwis.nl?
10 jaar Riwis voor bewoners
Groot feest in De Beekwal in Eerbeek en Tolzicht in Brummen ter ere van het tien-jarig bestaan van Riwis Zorg & Welzijn. In een feestelijk versierde zaal en onder het genot van een hapje en een drankje luisterden de bewoners van De Beekwal naar muziek van een 42-koppig seniorenorkest en de bewoners van Tolzicht naar het Delta Combo.
Feest bewoners
Riwis wint Apeldoorn Business Award!
Riwis Zorg en Welzijn is in de prijzen gevallen! In een uitverkocht Orpheus namen bestuurder Erna ten Have en accountmanager Gert Katerberg de Business Award voor maatschappelijke organisaties in ontvangst uit handen van Harm Edens. We zijn ongelooflijk trots op al onze medewerkers en cliënten.
Uitreiking in film en beeld
Riwis Zorg & Welzijn te gast in studio talkshow PAUW
Riwis Zorg & Welzijn was te gast in de studio van PAUW, bij de talkshow ‘In de Spotlight’. Aan tafel sprak o.a. een leerling verbrede leerpaden, over de carrièreswitch die zij op 57-jarige leeftijd maakte van de ICT naar de zorg en hoe ze uiteindelijk bij Riwis terecht kwam.
Bekijk de uitzending
Afdeling Weber weer fris!
Op De Beekwal in Eerbeek heeft team Weber twee woensdagen de handen uit de mouwen gestoken. Muren werden ontvet en geschilderd en behangen,
Meubels gesopt. Dit alles met prachtig resultaat. De bewoners genoten ondertussen van een gezellige dag elders. Een pluim voor de harde werkers!
Lees meer
Activiteiten Tolzicht en De Beekwal
Bij de woonzorglocaties De Beekwal in Eerbeek en Tolzicht in Brummen worden maandelijks activiteiten aangeboden. Bewoners, familie, omwonenden en geïnteresseerden zijn van harte welkom. Aan niet-abonnementhouders wordt een kleine bijdrage gevraagd van € 5,10.
Bekijk het aanbod
Volg ons
t f in i you tube
 
Contact
E-mail opties