Online lezen  |  Afmelden
5 november 2019
 

Met plezier is deze Bij Riwis voor u samengesteld. Heeft u nieuws, een goed verhaal te vertellen of wilt u iemand in het zonnetje zetten? Mail onze redactie via nieuwsbrief@riwis.nl

Tevredenheidsonderzoek voor cliënten komt eraan!
Riwis Zorg & Welzijn wil jou als cliënt zo goed mogelijke begeleiding bieden. Daarvoor is het van belang jouw mening te weten over wat je van de kwaliteit van de begeleiding (en huisvesting) vindt. Via jouw begeleider ontvang je een vragenlijst waarmee je anoniem jouw mening kunt geven over verschillende onderwerpen. Tot 6 december heb je de tijd om deze vragenlijst in te vullen en retour te sturen.
Riwis wint Apeldoorn Business Award!
Riwis Zorg en Welzijn is in de prijzen gevallen! In een uitverkocht Orpheus namen bestuurder Erna ten Have en accountmanager Gert Katerberg de Business Award voor maatschappelijke organisaties in ontvangst uit handen van Harm Edens. We zijn ongelooflijk trots op al onze medewerkers en cliënten..
Video uitreiking
Alle medewerkers van Riwis in het zonnetje
Riwis Zorg & Welzijn is dit jaar uitgeroepen tot Beste Leerbedrijf van Gelderland en heeft de Apeldoorn Business Award binnen de categorie 'Maatschappelijke Organisaties' gewonnen. Alle medewerkers vierden dit met taart.

Wil jij ook een keer bij Riwis iemand in het zonnetje zetten? Laat ons weten wie de taart verdient! Klik op onderstaande button om ons te mailen.
Een voordracht insturen
Blog Jeff Wadt: 'Agressie'
Voor deze nieuwsbrief schreef Jeff Wadt (cliënt en vaste schrijver bij Riwis Zorg & Welzijn) een nieuwe blog. Dit keer met als onderwerp 'agressie'. Van afstand volgt hij het tafelreel tussen een agressieve jongeman en de politie.


Naar blog 'Agressie'
Riwis Zorg & Welzijn te gast in de studio van talkshow PAUW
Riwis Zorg & Welzijn was te gast in de studio van PAUW, bij de talkshow ‘In de Spotlight’. Aan tafel sprak onder andere een leerling 'Verbrede leerpaden' over de carrièreswitch die zij op 57-jarige leeftijd maakte van de ICT naar de zorg. Uiteraard vertelt ze ook hoe ze uiteindelijk bij Riwis terecht kwam.
Lees meer

Manager Rob Maan bij Ondernemerscafé RTV Apeldoorn
Onze GGZ-manager bij Riwis Zorg & Welzijn, Rob Maan, was begin vorige maand te zien in het programma 'Ondernemerscafé' van RTV Apeldoorn. Hij vertelde daar over het werk dat we bij Riwis Zorg & Welzijn doen. (Het interview met Rob begint na 12 minuten en 35 seconden.)
Naar de uitzending
Rivit - Start to Run en Fun
Meer informatie
Bericht vanuit Riwis Cliëntenraad:
Resultaten enquête ontspanningsgeld
Afgelopen voorjaar heeft de Centrale Cliëntenraad van Riwis Zorg & Welzijn een enquête gehouden over ontspanningsgeld onder cliënten die beschermd wonen. Naar aanleiding van de ontvangen respons, hebben zij een advies voor het bestuur opgesteld. Per brief vertellen zij over de resultaten uit de enquête, hun advies aan het bestuur en hoe het bestuur hun advies oppakt.
Lees de brief
Lancering Autismeapeldoorn.nl
Vorige week is de sociale kaart www.autismeapeldoorn.nl online gegaan. Dit is een initiatief van de gemeente Apeldoorn en het Samenwerkingsverband autisme, waar ook Riwis Zorg & Welzijn onderdeel van uitmaakt. De site biedt een overzicht van organisaties die aanbod hebben op het gebied van autisme in de gemeente Apeldoorn.
Meer hierover
Volg ons
t f in i you tube
 
Contact
E-mail opties