Online lezen  |  Afmelden
28 november 2019
 

Met plezier is deze Bij Riwis voor u samengesteld. Heeft u nieuws, een goed verhaal te vertellen of wilt u iemand in het zonnetje zetten? Mail onze redactie via nieuwsbrief@riwis.nl

Joost Harkink nieuwe bestuurder Riwis Zorg & Welzijn
Joost Harkink wordt per 1 februari 2020 benoemd tot bestuurder van stichting Riwis Zorg & Welzijn. Hij volgt dan Erna ten Have op, die eind dit jaar afscheid neemt. Momenteel is Joost nog directeur van het Pieter Baan Centrum in Almere. Daarvoor was hij onder meer regio-directeur bij NIFP Oost en gz-psycholoog bij de Bascule.
Nieuwe bestuurder
Waardigheid en trots
Tolzicht en De Beekwal doen mee met het programma 'Waardigheid en Trots' . Iedere dag is Riwis Zorg & Welzijn bezig met het verlenen van persoonsgerichte zorg waarbij we bewust kijken naar kwaliteit van zorg en leven. Samen willen we kwaliteit leveren en onze kwaliteit van zorg blijven verbeteren. Op welke punten scoren we goed en waar kunnen we ons verder in ontwikkelen?
Aanpak
Aandachtige zorg
Op 25 en 27 november organiseerde de VVT een interactieve avond met als onderwerp aandachtige zorg. Ook vrijwilligers, de cliëntenraad en de ondernemingsraad waren aanwezig. Tijdens deze druk bezochte bijeenkomsten is teruggeblikt op 2019 en vooruit geblikt naar 2020. Door vragen en aandachtspunten met elkaar te delen maken we samen van 2020 een mooi en sterk jaar!
Advent
Tijdens de Advent, van 3 december tot Kerst, zijn er in Tolzicht en De Beekwal plekken ingericht waar u een lichtje kunt ontsteken. Ook ligt er een boek waar u een intentie of gedachte in kunt schrijven. Deze wordt tijdens de kerstviering voorgelezen. U bent van harte uitgenodigd om een lichtje te laten branden.
Plekken advent
Zanguurtje bij Beekwal
Vanaf januari start er een zanguurtje in de Beekwal. Elke vierde vrijdag van de maand wordt er door een aantal vrijwilligers van de kerk een uurtje christelijke liederen gezongen, met begeleiding op de piano. Het eerste zanguur is op vrijdag 24 januari. We beginnen om 15.00 uur. U bent van harte welkom!
Overige data zanguur
Vrijwilligers bedankt!
Donderdag 7 november zijn alle vrijwilligers van Tolzicht en De Beekwal bedankt via de vrijwilligersbedankdag. Er is een grote groep vrijwilligers die zich inzet voor cliënten van Riwis. Daar zijn wij hartstikke trots op! Zij leveren een belangrijke bijdrage aan het dagelijks leven van cliënten van Riwis. Zo ook Hans Oosterwijk, die jaren schreef voor de Iselbode.
Vrijwilligers
Afscheid Hans Oosterwijk
Tien jaar lang verzorgde Hans Oosterwijk tal van prachtige stukjes voor bewonersblad de Iselbode. Helaas stopt hij er nu mee. We zijn hem enorm dankbaar dat wij al die jaren gebruik mochten maken van zijn talent en inzet. Na afloop van de redactievergadering ontving hij een prachtige bos bloemen en een tijdschriftenbon als dank. Mirjam, de vrijwilligerscoördinator, sprak lovende woorden. Hans vertelde dat hij zijn werk als redactielid erg fijn heeft gevonden. Hij hoopt op een waardige opvolger!
Redactielid gezocht
Herinnering: Uitnodiging bewoners afscheid Erna ten Have
Na 37 jaar met veel passie en plezier bij Riwis Zorg & Welzijn te hebben gewerkt, verlaat bestuurder, Erna ten Have, de organisatie. Zij wil meer tijd en aandacht besteden aan haar gezin, familie en zichzelf. Zij nodigt graag alle bewoners van Tolzicht en De Beekwal uit voor een persoonlijk afscheid. Bij De Beekwal is dit op 11 december van 10.00-12.00 uur en bij Tolzicht op 12 december van 10.00 -12.00 uur in het restaurant.
Natuurlijk zijn vrijwilligers en medewerkers ook van harte welkom, maar Erna ziet u graag tijdens haar afscheidsreceptie op 12 december van 15.15-17.30 uur bij CODA Apeldoorn, Vosselmanstraat 299 in Apeldoorn. Als u hierbij aansluit, wilt u dan voor 5 december laten weten of u komt via secretariaat@riwis.nl?
Activiteiten Tolzicht en De Beekwal
Bij de woonzorglocaties De Beekwal in Eerbeek en Tolzicht in Brummen worden maandelijks activiteiten aangeboden. Bewoners, familie, omwonenden en geïnteresseerden zijn van harte welkom. Aan niet-abonnementhouders wordt een kleine bijdrage gevraagd van € 5,10.
Bekijk het aanbod
Volg ons
t f in i you tube
 
Contact
E-mail opties