Online lezen  |  Afmelden
3 december 2019
 

Met plezier is deze Bij Riwis voor u samengesteld. Heeft u nieuws, een goed verhaal te vertellen of wilt u iemand in het zonnetje zetten? Mail onze redactie via nieuwsbrief@riwis.nl

Joost Harkink nieuwe bestuurder Riwis Zorg & Welzijn
Joost Harkink wordt per 1 februari 2020 benoemd tot bestuurder van stichting Riwis Zorg & Welzijn. Hij volgt dan Erna ten Have op, die eind dit jaar afscheid neemt. Momenteel is Joost nog directeur van het Pieter Baan Centrum in Almere. Daarvoor was hij onder meer regio-directeur bij NIFP Oost en gz-psycholoog bij de Bascule.
Nieuwe bestuurder
Heb jij de vragenlijst cliënt-
tevredenheid al ingevuld?
Om jou als cliënt zo goed mogelijk te ondersteunen bij je herstel, is het voor Riwis van belang jouw mening en die van andere cliënten te weten. Tot uiterlijk 8 december (aanvankelijk 6 december) kun je de korte vragenlijst hierover, die je ontving via je persoonlijke begeleider, invullen en terugsturen. Dit is dé kans om verbetersuggesties te geven. Uitleg hierbij nodig? De cliëntenraad helpt je graag. Zij zijn via clientenraad@riwis.nl te bereiken.
CTO vragenlijst
Blog Jeff Wadt: 'Kroegplezier'
"Sinds een half jaar komen ze en gaan ze samen. Hij wil haar tot de zijne hebben, zij zoekt de blik van andere mannen. Ook flirt ze soms met anderen. Niet heel erg en niet heel veel, voornamelijk met bewegen en kijken. Ze zijn altijd van de partij. Als ik hem was zou ik niet rekenen op een al te serieuze relatie."
Klik op onderstaande button en lees de hele blog 'Kroegplezier' van Jeff Wadt!
Lees verder
Vanuit Rivit (opnieuw) sportervaring opdoen!
Heb je een duwtje in de juiste richting nodig om in beweging te komen, ervaar je een drempel om bij een teamsport te gaan of heb je weinig of geen geld voor het beoefenen van een sport? Rivit, het vitaliteitsprogramma van Riwis Zorg & Welzijn, kan je helpen. Als cliënt kun je via Rivit nog aansluiten bij een hardloopgroep of een voetbalteam. Mocht je interesse hebben, deelnemen is kosteloos!
Sportactiviteiten
Vrijwilligersbedankdag
Op woensdagavond 4 oktober werd speciaal voor de ggz-vrijwilligers bij Riwis Zorg & Welzijn een bedankdag georganiseerd. Deze vond plaats op het industriële Zwitsalterrein in Apeldoorn op de bovenverdieping van SOAP. In de gezellige ruimte konden de vrijwilligers dansen op muziek van een liveband en kon er genoten worden van een Italiaans lopend buffet. Na afloop kreeg iedere vrijwilliger een bijzonder bedankje mee.
Bedankavond
Hulp bij het vinden van een goede bewindvoerder
Meer informatie
Volg ons
t f in i you tube
 
Contact
E-mail opties