Online lezen  |  Afmelden
30 januari 2020
 

Joost Harkink start als nieuwe bestuurder
Op maandag 3 februari begint Joost Harkink als nieuwe bestuurder van Riwis Zorg & Welzijn. Hij volgt Erna ten Have op die in december afscheid nam van Riwis. Joost was hiervoor directeur van het Pieter Baan Centrum in Almere. Daarvoor werkte hij onder meer als regiodirecteur bij NIFP Oost en gz-psycholoog bij de Bascule.
Meer over Joost
Wisseling teamleiders VVT
Binnen de VVT wisselen per 1 februari twee teamleiders van plek. Wilma Woker is nu teamleider van De Beekwal en zij gaat dan het thuiszorgteam (Eerbeek en Brummen) aansturen. Esther van der Linde is nu teamleider van de thuiszorgteams. Esther gaat dan de uitdaging aan om De Beekwal, met alle dynamiek op bedrijfsmatig vlak, te leiden.
Wisseling teamleiders
Vrijwilligers gezocht: Avondvierdaagse Tolzicht
De bewoners van Tolzicht kunnen weer meedoen aan de Avondvierdaagse. Ook familieleden zijn van harte welkom om mee te lopen. Mirjam Vermeulen en Hans Straub organiseren alles. De insteek is dat iedereen kan meedoen, dit lukt echter niet zonder de hulp van vrijwilligers. Wilt u als vrijwilliger meehelpen? Meld u dan aan bij Mirjam via 06-50 47 69 53.
Avondvierdaagse
Meepraten binnen de cliëntenraad?
Binnen Riwis Zorg & Welzijn behartigen cliëntenraden de belangen van de cliënten. De raden geven advies over onderwerpen en besluiten die de cliënt, de bewoners van Tolzicht en De Beekwal en thuiszorgcliënten uit Brummen en Eerbeek, aangaan. Voor zowel de regioraad ouderenzorg Brummen als de regioraad ouderenzorg Eerbeek zoeken we enthousiastelingen.
Meer informatie
Voorleesweek Tolzicht en De Beekwal
Tijdens de nationale voorleesweek van 22 januari t/m 1 februari worden ook onze ouderen regelmatig voorgelezen. Met korte, mooie, leuke, grappige en ontroerende verhalen nemen we hen even mee op reis en brengen
herinneringen tot leven. Ook op deze manier geven we aandachtige zorg aan onze ouderen.
Voorleesweek
Zanguur bij De Beekwal
Vrijdag 24 januari was het eerste zanguur in De Beekwal. Er werden door vrijwilligers van de kerk christelijke liederen gezongen met begeleiding op de piano. Vanaf nu is dit elke vierde vrijdag van de maand. De eerstvolgende keer is op vrijdag 28 februari. Dit begint om 15.00 uur. U bent van harte welkom!
Overige data zanguur
Activiteiten Tolzicht
Bij de woonzorglocatie Tolzicht in Brummen worden maandelijks activiteiten aangeboden. Bewoners, familie, omwonenden en geïnteresseerden zijn van harte welkom. Aan niet-abonnementhouders wordt een kleine bijdrage gevraagd van € 5,10. Bij De Beekwal in Eerbeek is er, i.v.m. de verbouwing, deze maand geen vast activiteitenprogramma.
Overzicht activiteiten
 
Contact
E-mail opties