Online lezen  |  Afmelden
4 februari 2020
 

Met plezier is deze Bij Riwis voor u samengesteld. Heeft u nieuws, een goed verhaal te vertellen of wilt u iemand in het zonnetje zetten? Mail onze redactie via nieuwsbrief@riwis.nl

Joost Harkink start als nieuwe bestuurder
Op maandag 3 februari begint Joost Harkink als nieuwe bestuurder van Riwis Zorg & Welzijn. Hij volgt Erna ten Have op die in december afscheid nam van Riwis. Joost was hiervoor directeur van het Pieter Baan Centrum in Almere. Daarvoor werkte hij onder meer als regiodirecteur bij NIFP Oost en gz-psycholoog bij de Bascule.
Meer over Joost
Medewerker Monique in het zonnetje
Monique werkt al 20 jaar bij Riwis als woonbegeleidster en is sinds 5 jaar om de week op vrijdag bij buurtcentrum het Atrium in Apeldoorn te vinden. Eén van de dingen die zij daar altijd doet, is het verzorgen van een bijzonder lekkere lunch. Afgelopen vrijdag verraste deelnemer Marja, ook namens de andere aanwezigen, Monique met een heerlijke 'In het zonnetje-taart.'
Naar Monique in het zonnetje
Blog van Jeff Wadt: 'Ooh, cd?'
De blog die cliënt en schrijver Jeff Wadt dit keer voor onze nieuwsbrief schreef deed ons denken aan het spreekwoord 'Onbekend maakt onbemind'. Gedraagt iemand zich net even wat anders, dan hebben anderen daar vaak bepaalde aannames over.

Naar blog 'Ooh cd?'
Op bezoek bij Buurtcirkel Apeldoorn Noordoost
In een Buurtcirkel werken deelnemers aan zelf- en samenredzaamheid en het opbouwen van sociale netwerken. Een Buurtcirkel bestaat uit 9 tot 12 mensen uit dezelfde wijk, een vrijwilliger en een Buurtcirkelcoach. Apeldoorn telt sinds medio 2019 één Buurtcirkel, gelegen in de wijk Noordoost. We bezochten buurtcentrum Don Bosco en ontmoeten daar enkele deelnemers en Buurtcirkelcoach Leonie.
Meer over Buurtcirkel
Rivit ondertekent convenant en start 2e hardloopgroep
Rivit nieuws
Ideeën voor cliënten thema-avond
Bericht vanuit cliëntenraad:
Dit voorjaar wil cliëntenraad Apeldoorn van Riwis Zorg & Welzijn voor cliënten een thema-avond organiseren. (Datum en tijd worden nader bekend gemaakt.) Voor deze avond wil zij graag van jou, als cliënt, weten welke thema's jou vooral interesseren. Dit kan van alles zijn: 'wonen', 'dagbesteding', 'werken', 'gezondheid', 'vrije tijd', 'relaties', enzovoort. Ideeën kunnen tot 1 maart 2020 bij Petra en Maurits via het mailadres regioraadapeldoorn@riwis.nl worden ingestuurd.

Mail idee
MIND Familie- Naastendag 14 maart
Namens de Naastbetrokkenenraad van Riwis:
Speciaal voor familie en naasten van mensen met een psychische kwetsbaarheid of aandoening organiseert MIND,
het Landelijk Platform Psychische Gezondheid, op 14 maart een Familie-/Naastendag in Amersfoort. Het thema van deze dag is: 'Geef je grenzen aan?!' In de ochtend worden er lezingen gehouden door interessante sprekers en in de middag zijn er allerlei informatieve én ontspannende workshops. Klik op onderstaande button voor meer informatie.
Meer info
Uitslag Cliënttevredenheids-onderzoek 2019 is bekend!
Voor het cliënttevredenheidsonderzoek ontving eind vorig jaar iedere ggz-cliënt een vragenlijst waarin zijn/haar mening over de dienstverlening van Riwis werd gevraagd. De antwoorden zijn door onderzoeksbureau Triqs verwerkt en de uitkomsten zijn binnen. Over het algemeen zijn cliënten positief over Riwis dienstverlening, tegelijk is er ook nog ruimte voor verbetering. Lees meer hierover, klik op onderstaande button.
Uitslag CTO
Bouw nieuwe woonlocatie Zonnehoeve Apeldoorn Oost
De bouw van Riwis Zorg & Welzijns nieuwe locatie 'Zonnehoeve' verloopt gestaag. In Apeldoorn Oost wordt gewerkt aan de bouw van 36 eenpersoonsappartementen voor cliënten van tussen de 15 en 65 jaar. Daarnaast komen er 3 algemene ruimtes. Ter ondersteuning van de cliënten zal er 24 uur per dag begeleiding aanwezig zijn.
Bouw Zonnehoeve
Volg ons
t f in i you tube
 
Contact
E-mail opties