Online lezen  |  Afmelden
9 april 2020
 

Hartverwarmende acties
Voor veel bewoners van Tolzicht en De Beekwal is dit een moeilijke tijd. De vertrouwde gezichten van kinderen, kleinkinderen en andere bekenden ontbreken. Het coronavirus zorgt er ook voor dat er minder of geen activiteiten in huis zijn om het besmettingsgevaar zo laag mogelijk te houden. Gelukkig maakt de nood ook creatief en zijn er al verschillende hartverwarmende acties gestart, mede mogelijk gemaakt door mensen en bedrijven die de zorg een warm hart toedragen.
Dans, muziek en meer
Geen bezoek en goede hygiene
De afgelopen weken heeft de uitbraak van het coronavirus voor veel onrust en onzekerheid gezorgd. Ook Riwis Zorg & Welzijn is genoodzaakt extra maatregelen te nemen om de verspreiding van het virus tegen te gaan. Wij begrijpen dat dit veel impact heeft. De verspreiding van het virus gaat echter snel, ook in Apeldoorn en omgeving. Daarom brengen we graag nog een keer extra de maatregelen onder de aandacht om onze bewoners te beschermen.
Lees meer
Gezocht: leden NBR
De Naastbetrokkenenraad (NBR) van Riwis Zorg & Welzijn behartigt de gezamenlijke belangen van naasten van de cliënten. Om deze belangen goed te kunnen vertegenwoordigen zoeken zij nieuwe leden. Inbreng van u is heel belangrijk. Wat vindt u bijvoorbeeld van de zorg en begeleiding? Door uw input kan de NBR de gezamenlijke belangen van naastbetrokkenen goed (blijven) behartigen. 
Leden gezocht
Muzikale groet harpiste
Lies Joosten, therapeutisch harpiste, speelt regelmatig in woonzorgcentrum De Beekwal. Helaas kan zij voorlopig ook niet langskomen, daarom een persoonijk muzikaal berichtje van Lies: "Lieve mensen, helaas kan ik jullie niet persoonlijk bezoeken, dan maar een concertje vanuit mijn tuin."
Als u graag voor iemand muziek en een persoonlijke boodschap wilt opnemen, dan doet Lies dat graag. U kunt haar mailen via: info@arpalisa.nl
Concert Lies
Doneren beschermingsmiddelen
Kent u mensen of betrouwbare bedrijven die ons kunnen helpen aan:
  • Mondmaskers met codering FFP1 of FFP2
  • Isolatie schorten met lange mouw (plastic coating)
Wij zijn blij met alle hoeveelheden, veel of weinig.
Hoe doneren?
Bedankt voor al uw support!
De afgelopen weken zijn er door verschillende bedrijven donaties gedaan in beschermingsmiddelen. Zo kregen we beschermende handschoenen van Alliance Automotive Benelux en vuurwerkbrillen van Intratuin Apeldoorn. Grote dank daarvoor! Ook zijn er veel mooie hartverwarmende initiatieven, zoals in bovenstaande berichten al genoemd. En er worden nog dagelijks prachtige tekeningen afgeleverd en kaartjes, bloemen en chocolaatjes naar onze bewoners gestuurd om ze een hart onder de riem te steken. Het doet hen en ons ontzettend goed! Dank, dank, dank!
 
Contact
E-mail opties