Online lezen  |  Afmelden
28 mei 2020
 

Aangepaste bezoekregeling
Met beperkingen gaat voor de locaties Tolzicht en De Beekwal vanaf 28 mei de nieuwe bezoekregeling in. De naasten van de bewoners zijn via de mail door Riwis op de hoogte gesteld. We zijn heel blij dat dit weer kan, maar blijven wel strikte regels volgen. Tot nu toe zijn beide locaties coronavrij gebleven. Ondersteund door de familie en mantelzorgers heeft Riwis daar hard voor gewerkt en het is natuurlijk belangrijk dat we het zo houden. We gaan daarom voorzichtig en stapsgewijs te werk. 
Bezoekregeling
Koetjes en kalfjes
Een van Riwis jongste vrijwilligsters is aangesloten bij een mooi initiatief: Koetjes & Kalfjes. Een jongere (kalfje) wordt gekoppeld aan een oudere (koetje). Het kalfje belt één keer per twee à drie dagen om het gewoon even over koetjes en kalfjes te hebben.
Vindt u het zelf fijn of denkt u dat uw naaste het leuk vindt om door ons kalfje of andere kalfjes gebeld te worden? Laat het weten aan onze vrijwilligers-coördinator via mbolt@riwis.nl.
Koetjes en kalfjes
VVT-iconen in het zonnetje
Deze week nemen er twee ‘VVT–iconen’ afscheid! Zij gaan genieten van hun vrije tijd. Mirjam en Annie hebben ze zich jarenlang ingezet voor het organiseren van activiteiten voor onze bewoners en het coördineren van activiteiten door, van en met vrijwilligers. Daarom worden ze nu extra in het zonnetje gezet!
In het zonnetje
Heerlijke verwendag
Op Moederdag organiseerde De Beekwal een verwendag die geheel door medewerkers van Riwis werd verzorgd (geen externen dus). Ook aan de inwendige mens werd gedacht. Er stond een heerlijke high tea klaar. We zijn geholpen door lokale ondernemers zoals de Jumbo, Plus en het bloemenhuis. Als afsluiting heeft de keuken voor alle bewoners patat en kroketten gebakken. Zo konden onze bewoners terugkijken op een hele gezellige dag!
Dag van de Stagiair
Wat zijn wij als Riwis Zorg en Welzijn ontzettend trots op onze stagiairs! Vrijdag 22 mei was het officieel de ‘Dag van de Stagiair’. Dé dag waarop we onze stagiairs binnen de verzorging, verpleging en thuiszorg (VVT) in het zonnetje hebben gezet. Zij ontvingen iets lekkers uit handen van praktijkopleiders VVT Irma en Maaike.
Lees meer
Mooie momenten
Stoepkrijttekeningen van basisschoolleerlingen, een optreden van het Delta Combo en een muzikale groet van vaste huisharpiste Lies. We blijven verrast worden. En hier zijn we dankbaar voor!
Een compilatie
       Bedankt voor al uw medewerking en support!
 
Contact
E-mail opties