Online lezen  |  Afmelden
7 juli 2020
 

Met plezier is deze Bij Riwis voor u samengesteld. Heeft u nieuws, een goed verhaal te vertellen of wilt u iemand in het zonnetje zetten? Mail onze redactie via nieuwsbrief@riwis.nl

Interview cliëntvertrouwenspersonen
Vorige week spraken we Peter van Leusden en Houkelien Maatman. Zij zijn beiden onafhankelijke vertrouwenspersonen die in 2018 op wens van de cliëntenraad zijn aangesteld. Als cliënt kun je vrijblijvend contact met ze opnemen zonder dat er meteen van alles in werking wordt gezet.
Ze hebben vooral een informatieve rol en kijken met je mee. Wanneer je wil kun je gewoon contact met Houkelien of met Peter opnemen. 

Lees meer
Boksen met Jordy via LifeGoals
In de vorige editie van Bij Riwis kondigden we  al aan dat er weer gesport mocht worden via LifeGoals. Hardlopen en voetballen werden binnen de kaders van de coronamaatregelen voorzichtig opgestart.
Sinds 1 juli zijn ook contactsporten weer toegestaan en vanaf maandagmiddag 31 juli begint ook het boksen met participatiecoach Jordy van Nederpelt weer.
Lees meer
Blog van Jeff Wadt: Vakantie
"Eindelijk waren de zes lange schoolvakantie weken bijna voorbij. Dat hield een gezinsuitje in. Mijn vader had dan een tweetal dagen vrij. Vakantie had hij dan niet, hij werkte als chauffeur en was dan moeilijk te vervangen. Maar als hij het maar lang van tevoren aanvroeg kreeg hij aan het einde van onze vakantie een paar dagen vrij en dan gingen we één dagje uit." In de blog 'vakantie' neemt Jeff Wadt, schrijver en cliënt bij Riwis ons mee een dagje uit.
Naar de blog
De cliëntenraad: Jaarverslag & publiekversie reglementen
12 maart ging Nederland in een ‘intelligente’ lockdown wegens het snel om zich heen grijpende coronavirus. Na veel versoepelingen hebben we nog steeds te maken met beperkende maatregelen. Iedereen heeft er mee van doen, ook de cliëntenraad van Riwis. Maar ze hebben niet stilgezeten. Lees meer over het jaarverslag van 2019 en de publieksversie van de reglementen van de raad.      
Lees meer
Begeleiders worden nieuwe IRB-experts
Trots zijn we op de negen toppers die vorige week hun diploma voor Individuele Rehabilitatie Benadering (IRB) expert behaalden! Een "live" diploma uitreiking was er niet. Wel ging IRB docent Petra persoonlijk bij alle negen geslaagden langs.
Ook willen we alle cliënten die hebben geholpen hartelijk bedanken. Zonder hun medewerking had de groep hun diploma niet kunnen behalen. 

Lees meer
Robert Foppen stopt als lid van de cliëntenraad
Na twee termijnen als raadslid is Robert Foppen in juni gestopt bij de cliëntenraad. Toch blijft hij nauw betrokken bij de raad. Hij krijgt namelijk een geheel nieuwe functie die een logisch gevolg is van Robert’s tijd als raadslid. We spraken hem over zijn rol als raadslid en de ontwikkelingen die hij heeft meegemaakt.  
Lees meer
Versoepeling bezoekregels
Sinds 29 juli zijn de beperkende maatregelen rondom bezoek bij ouderenlocaties Avondzon, Podium en Zevenhuizen niet meer van kracht. Ook activiteiten kunnen langzamerhand weer worden opgestart. Dat is erg fijn voor onze cliënten en hun naasten. Toch vragen we bezoekers nog wel alert te blijven op handhygiëne en afstand. Lees de exacte regels op de website.
Lees meer
Volg ons
t f in i you tube
 
Contact
E-mail opties