Online lezen  |  Afmelden
23 juli 2020
 

Met plezier is deze Bij Riwis voor u samengesteld. Heeft u nieuws, een goed verhaal te vertellen of wilt u iemand in het zonnetje zetten? Mail onze redactie via nieuwsbrief@riwis.nl

NB. In augustus verschijnt er vanwege de vakantieperiode geen Bij Riwis. Deze volgt op 24 september weer.

1,5 meterregel
We doen allemaal ons best, maar lukt het u goed om altijd 1,5 meter afstand te bewaren? Wij merken dat het af en toe best lastig is. Hoewel we op de goede weg zijn, is het virus helaas nog niet verdwenen uit Nederland en we moeten alert blijven. Helpt u ons Tolzicht en De Beekwal coronavrij te houden? Let dan op de 1,5 meterregel en houd u aan de hygiëne voorschriften.
Toe naar kleinschalige zorg
Binnen De Beekwal en Tolzicht gaat onze dagelijkse zorgverlening steeds meer toe naar een model waar het ‘thuis’ wonen en het dagelijks leven voor de cliënten voorop staat. Kleinschalig wonen betekent ook kleinschalige zorg. De zorgmedewerker en u komen bij uw naaste ’thuis’ en niet op bezoek. Samen met een team van vaste medewerkers, vrijwilligers en naasten vormt de groep een eigen huishouden. De Beekwal is hier per 14 september volledig op ingericht. Betrokkenen worden via informatiebijeenkomsten geïnformeerd.
Lees meer
Jaarbeeld 2019
Het Jaarbeeld 2019: Riwis in beweging is nu te lezen via onze website. We nemen u graag mee in de ontwikkelingen van onze cliënten en medewerkers en laten de belangrijkste stappen zien die we met hen en onze samenwerkingspartners hebben gezet. 
Jaarbeeld 2019
Bezoek van de burgemeester
Vorige week maandag bracht de burgemeester van Apeldoorn, Ton Heerts, een bezoek aan Riwis Zorg & Welzijn om te horen hoe het met onze medewerkers en cliënten gaat in deze moeilijke coronatijd. Het was een mooi gesprek dat niet alleen over corona ging, maar ook alle ontwikkelingen in de zorg.
Bezoek
Vrijwilligerswerk doen?
Binnen Tolzicht en De Beekwal proberen wij zoveel mogelijk een huiselijke sfeer te creëren. Wij zoeken een vrijwilliger die het leuk vindt om een bijdrage te leveren aan de huiselijke beleving van de bewoners. Denk aan samen koken, afwassen, boodschappen doen of gewoon even gezellig kletsen en een spelletje spelen. Iets voor jou? Dan horen we hopelijk snel van je!
Meer informatie
Speciale wervingsdag zorg
In de VVT zijn we op zoek naar nieuwe collega’s (met name VIG-gers en Helpenden C of B). Omdat we meerdere nieuwe collega’s tegelijk zoeken, organiseert Riwis 23 juli (vandaag dus!) een speciale wervingsdag. Kandidaten hoeven geen motivatiebrief te sturen, maar komen gelijk die dag op gesprek en binnen 24 uur daarna horen ze of we een baan voor ze hebben.

       Bedankt voor al uw medewerking en support.

Een hele fijne zomer gewenst!

 
Contact
E-mail opties