Online lezen  |  Afmelden
4 augustus 2020
 

Met plezier is deze Bij Riwis voor u samengesteld. Heeft u nieuws, een goed verhaal te vertellen of wilt u iemand in het zonnetje zetten? Mail onze redactie via nieuwsbrief@riwis.nl

1,5 meterregel
We doen allemaal ons best, maar lukt het je goed om altijd 1,5 meter afstand te bewaren? Wij merken dat het af en toe best lastig is. Hoewel we op de goede weg zijn, is het virus helaas nog niet verdwenen uit Nederland en we moeten alert blijven. Help je ons de ggz ouderenlocaties coronavrij te houden? Let dan op de 1,5 meterregel en houd je aan de hygiëne voorschriften

Cliënt Petra over haar corona-tijd
Afgelopen juni interviewden we onze cliënt Petra die zelfstandig woont in Brummen. Ze vertelde ons over hoe de corona-tijd tot toen toe voor haar geweest is en welke invloed het heeft gehad op haar begeleiding, dagbesteding en op haar omgeving. Lees het interview met Petra op onze website. 
Lees meer
Blog van Jeff Wadt: Giertank
"De trekker giertank combinatie begon te brommen. Deze keer haakten de flinke boerenjongens van ons af. Onze brave klasgenoot echter niet, hij wist vol te houden. We begonnen al te lachen, we wisten wat er ging gebeuren. Hij leverde waarschijnlijk een grote prestatie door iets te doen wat tegen zijn geweten in ging. Voelde zich ook eens een keer stoer." In de blog 'Giertank' blikt Jeff Wadt, schrijver en cliënt bij Riwis terug op een naschoolse herinnering.
Naar de blog
In het Zonnetje: Joop Honders
Joop Honders is begeleider bij Riwis en de coördinator van Ontmoet & Co Apeldoorn. Ontmoet & Co is een ontmoetingscentrum waar iedereen welkom is voor de gezelligheid of een luisterend oor. Hier werkt Joop veel samen met vrijwilligers. Omdat Joop aan het einde van dit jaar met pensioen gaat, vond vrijwilliger Annie het een goed moment om Joop in het Zonnetje te zetten. Zo gezegd zo gedaan. Lees er over in het verslag op onze website.
Lees meer
Jaarbeeld 2019
Het Jaarbeeld 2019: Riwis in beweging is nu te lezen via onze website. We nemen je graag mee in de ontwikkelingen van onze cliënten en medewerkers en laten de belangrijkste stappen zien die we met hen en onze samenwerkingspartners hebben gezet. 
Jaarbeeld 2019
Ben je al aangemeld bij cliëntportaal: Caren
Door het cliëntportaal Caren is het heel eenvoudig gemaakt om zorg te organiseren en informatie over die zorg te delen. Je kunt er digitaal je zorgdossier en afspraken bekijken en je kunt je informatie delen. Zo kun je bijvoorbeeld zien wanneer de woonbegeleider langskomt. Nodig familie en vrienden uit en zij kunnen samen met jou de zorg coördineren. Heb jij je al aangemeld en je naasten uitgenodigd?  
Over Caren
Volg ons
t f in i you tube
 
Contact
E-mail opties