Online lezen  |  Afmelden
30 september 2020
 

Per abuis stond er geen goede onderwerpregel boven deze nieuwsbrief. Aangezien we het belangrijk vinden dat iedereen weet waar deze nieuwsbrief over gaat en leest, sturen we je de nieuwsbrief bij deze nogmaals met de goede onderwerpregel. Onze excuses voor het ongemak.

Dit is een extra editie van Bij Riwis om jullie op de hoogte houden van de ontwikkelingen over de maatregelen die wij nemen rondom het corona virus. Je leest hier over: De extra maatregelen van het kabinet, bezoekregistratie, het gebruik van mondkapjes bij bezoek en nog even een keer de algemene maatregelen. 

Via riwis.nl/corona vind je de meest recente informatie over hoe we bij Riwis Zorg & Welzijn omgaan met corona.

Extra maatregelen kabinet
We zagen de laatste weken het aantal besmettingen met het coronavirus flink oplopen. Helaas is corona weer in opmars. Het kabinet heeft daarom besloten om extra maatregelen te nemen om de verspreiding van het virus te beperken. 
Lees meer
Aanpassingen bezoekregeling
Onderdeel van de nieuwe maatregelen is het registreren van gegevens van bezoekers. Bij eventuele besmettingen wordt dit gebruikt voor contact- en bronnenonderzoek. Bezoekers zijn vanaf heden verplicht om zich bij de ingang te registreren met hun naam en telefoonnummer. We bewaren de gegevens veilig en uitsluitend in verband met corona. Na twee weken worden de gegevens vernietigd.  
Lees meer
Beperk ontvangen van bezoek
Samen proberen we om de verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk te remmen moeten we voorkomen dat het virus zich verspreid op onze locaties. We begrijpen dat het moeilijk is om minder nabij contact te hebben, maar willen iedereen vragen om de komende weken het aantal bezoeken te beperken tot bijvoorbeeld de helft van normaal. Beperk het bezoek tot maximaal twee personen, mits 1,5m gewaarborgd kan worden. Bij de ggz-ouderenlocaties is het verplicht om je bezoek van te voren aan te melden. Houd onze website in de gaten voor actuele informatie. 
Lees meer
Ambulante afspraken en dagbesteding
Onze begeleiding gaat gewoon door. Met ambulante cliënten maken we samen een afweging in wat mogelijk en wenselijk is. Dat kunnen face-to-face gesprekken zijn, beeldbellen of een combinatie hiervan.

De dagbestedingen blijven vooralsnog wel open. Uiteraard met alle voorzorgsmaatregelen en coronaproof.
Lees meer
Mondkapjes
Bezoekers worden geadviseerd om gedurende het gehele bezoek een mondkapje te dragen. Bij ouderenlocaties is het dragen van het mondkapje verplicht. Ook verzoeken we jullie om geen fysiek contact te maken met elkaar en ten allen tijde 1,5 meter afstand te bewaren.
Lees meer
Voorkom verspreiding
Natuurlijk willen we allemaal dat een tweede golf zo beperkt mogelijk blijft. Wees daarom waakzaam en houd je aan de bekende maatregelen:
  • Was vaak je handen met water en zeep en laat ze goed drogen.
  • Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog.
  • Houd 1,5 meter afstand van anderen.
  • Schud geen handen.
  • Vermijd drukke plekken en verlaat plekken die te druk worden.
  • Heb je milde klachten? Laat je testen en blijf thuis. Twijfel je over wat je moet doen? Vraag je begeleider om advies.
Lees meer
Actuele informatie
De 'lees meer' knoppen in deze brief sturen je door naar onze website. Daar is een speciale pagina ingericht om jullie op de hoogte te houden van de ontwikkelingen rondom de corona-maatregelen die we bij Riwis Zorg & Welzijn hanteren op onze verschillende locaties. Wil je alles nog eens teruglezen of nakijken? Je kunt deze pagina bereiken via onze homepagina en via riwis.nl/corona
Lees meer
Volg ons
t f in i you tube
 
Contact
E-mail opties