Online lezen  |  Afmelden
29 oktober 2020
 

Met plezier is deze Bij Riwis voor u samengesteld. Heeft u nieuws, een goed verhaal te vertellen of wilt u iemand in het zonnetje zetten? Mail onze redactie via nieuwsbrief@riwis.nl


Coronamaatregelen Riwis
We zien de laatste weken het aantal besmettingen met het coronavirus flink oplopen. We houden de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en passen ons er wanneer nodig op aan om samen de verspreiding van het coronavirus te remmen. Onderdeel van alle maatregelen die wij treffen binnen de ouderenlocaties is het verplicht dragen van een mondneusmasker, het ontvangen van max. Twee bezoekers per dag en de registratie van bezoekers. Op onze website vindt u de meest recente maatregelen die wij bij Riwis Zorg & Welzijn hanteren.
Coronamaatregelen bij Riwis
Mooie ontwikkelingen Tolzicht en De Beekwal
Iedere dag zijn we bezig met het verlenen van persoonsgerichte zorg waarbij we bewust kijken naar kwaliteit van zorg en leven voor onze bewoners. Dit willen we blijven verbeteren. Door deelname aan het  programma 'Waardigheid en Trots op Locatie' (WOL) krijgen wij inzicht in welke mate onze zorg voldoet aan de acht thema’s van het Kwaliteitskader Verpleeghuiszorg.  Hierover hebben velen van u een aantal vragen beantwoord. Graag nemen wij u mee in de nieuwe ontwikkelingen op beide locaties.
Lees meer
Opening huiskamers De Beekwal
Woensdag 14 oktober is er een klein feestje gevierd in De Beekwal in Eerbeek. Alle vier de huiskamers zijn in gebruik. Op de eerste etage is de afgelopen twee weken flink geklust om een nieuwe vloer te realiseren, de wanden te sauzen en de kozijnen te schilderen. Iedereen hielp mee, net zoals het in de meeste huishoudens ook gaat.
Opening
50 jaar in dienst bij Riwis Zorg & Welzijn
Alie Bouwman is al 50 jaar in dienst bij De Beekwal van Riwis Zorg & Welzijn. Een leven lang werken op dezelfde locatie. Dit is natuurlijk een erg bijzonder jubileum, dat we graag met haar wilden vieren. Alie werd, uiteraard coronaproof, verrast door een deel van haar team.
Lees meer

       Bedankt voor al uw medewerking en support.

 
Contact
E-mail opties