Online lezen  |  Afmelden
3 november 2020
 

Met plezier is deze Bij Riwis voor u samengesteld. Heeft u nieuws, een goed verhaal te vertellen of wilt u iemand in het zonnetje zetten? Mail onze redactie via nieuwsbrief@riwis.nl

Feestje bij de Zonnehoeve
Op vrijdag 30 oktober hebben de bewoners en begeleiders van de Zonnehoeve een klein feestje gevierd ter ere van de opening van de nieuwe beschermd wonen locatie. Vanwege corona hebben we besloten om onze plannen voor een officiële opening nog even in de ijskast te zetten. Dat is natuurlijk jammer voor de bewoners en het team, daarom hebben we toch nog een moment georganiseerd. We hopen dat we de opening volgend voorjaar alsnog feestelijk met elkaar kunnen vieren.
Lees meer
Registreer je bezoek
Helaas hebben we te maken met een flink aantal besmettingen in onze regio en kan het gebeuren dat er ook besmettingen zijn op onze locaties. Locaties waar je mogelijk op bezoek komt. In het geval van zo’n besmetting willen we je graag informeren zodat de eventuele verspreiding van het virus beperkt blijft. Daarom hebben wij QR-codes op de deuren van onze locaties hangen waarmee je gemakkelijk je bezoek kunt registreren. We willen je dringend verzoeken om je bezoek dan ook te registreren. 
Lees meer
Blog van Jeff Wadt: Buiten
"Ik controleerde de mesjes van m’n maaier, de wagen stopte pal naast me. Die wil wat vragen, wist ik. Ik stak een sigaret op. Er stapte een wat oudere man uit, ouderwets eenvoudige kleding." In zijn laatste blog schrijft Jeff Wadt over een gesprek dat hij heeft op zijn vakantiewerk. Zoals altijd; we raden het lezen van Jeff's blog aan. Het is alsof je er zelf bij bent. 
Naar de blog
Cliëntenraad zoekt leden
De cliëntenraad wil de stem zijn van alle cliënten van Riwis, of die nu beschermd wonen, in de ouderenzorg verblijven of ambulante hulp ontvangen. Wij zoeken mensen die hun talenten inzetten om uit te vinden wat er leeft onder de achterban en die geluiden vertolken naar de organisatie. Je komt in contact met mensen met zeer uiteenlopende achtergronden. Ook is er een kleine financiële vergoeding voor je inzet. Interesse of meer weten? Mail dan naar clientenraad@riwis.nl
Lees meer
Nieuwe beschermd wonen locatie Henri Dunantlaan Apeldoorn
In het eerste kwartaal van 2021 opent Riwis Zorg & Welzijn een nieuwe beschermd wonen locatie in Apeldoorn. De oude fotovakschool wordt momenteel volledig gerenoveerd tot een modern woningcomplex met 38 eenpersoons studio’s. De studio’s zijn bestemd voor mensen met een Wmo- of Wlz-ggz indicatie. Het historische pand staat in een mooie wijk omringd door groen vlakbij het centrum en het station.  
Meer info
Jeff Wadt special: Corona golf twee
In deze extra blog van Jeff Wadt deelt hij zijn gevoelens bij de aankondiging van de strengere maatregelen een paar weken geleden. Gevoelens waar velen van ons zich ongetwijfeld in herkennen. Vanavond, op 3 november, staat er weer een persconferentie gepland en die zal ook weer gevoel bij ons oproepen. Wij wachten 'm in spanning af en begrijpen dat de maatregelen ons helpen om dit virus onder controle te krijgen. 
Lees meer
Volg ons
t f in i you tube
 
Contact
E-mail opties