Online lezen  |  Afmelden
26 november 2020
 

Met plezier is deze Bij Riwis voor u samengesteld. Heeft u nieuws, een goed verhaal te vertellen of wilt u iemand in het zonnetje zetten? Mail onze redactie via nieuwsbrief@riwis.nl


Feestdagen
Natuurlijk wordt er ondanks corona stil gestaan bij de komende feestdagen. Geen bijeenkomsten waar alle bewoners voor zijn uitgenodigd, maar er is wel aandacht voor gezelligheid en sfeer in de huiskamers. De bewoners vieren in de huiskamers samen Sinterklaas en er wordt op beide kerstdagen in de huiskamers een uitgebreid ontbijt en diner geserveerd. Vrijwilligers kleden de locaties sfeervol aan. Dat zorgt toch voor een feestelijk gevoel!
Werk aan bomen Tolzicht
Een paar weken geleden is er een grote boom omgevallen, op het fietsenhok bij de parkeerplaatsen. Er wordt nu een nieuw fietsenhok geplaatst. Een aantal bewoners maakt zich zorgen over het omvalgevaar van de andere bomen. De woningstichting onderzoekt met een boomspecialist nu alle bomen, die dichtbij locatie Tolzicht staan. Dit betekent dat de komende tijd werkzaamheden verricht worden aan een aantal bomen.
Dichtwedstrijd 'Spiegelen'
Ook op zoek naar wat afleiding en ontspanning nu Nederland nog voor een groot deel op slot zit? Dan is het nu tijd om het artistieke talent in jezelf te (her)ontdekken! We hebben een dichtwedstrijd uitgeschreven met als thema 'spiegelen aan de huidige tijd'. Wat doet deze periode met je? Waar haal je kracht uit en wat kost je energie? Het woord is aan jou! Klim in je pen en mail ons jouw gedicht!
Meer informatie
In het zonnetje
Ineke, verzorgende intramuraal op De Beekwal, werd in het zonnetje gezet voor al haar liefde en inzet voor de bewoners. ‘Geeft bewoners én mantelzorgers een vertrouwd en veilig gevoel, is creatief, een echte sfeermaker', dit zijn maar een paar termen om aan te geven waarom iedereen op De Beekwal zo blij met Ineke is. Ze was blij verrast met alle aandacht en attenties.
Ineke in het zonnetje
Bloemetje voor vrijwilligers
Wij zijn heel blij met de inzet, energie en enthousiasme van onze vrijwilligers. Het is door Covid-19 een vreemd jaar geweest waarin iedereen zich op zijn eigen manier heeft ingezet. Er zijn mooie initiatieven ontstaan en waardevolle contacten geweest. Helaas kon de bedankdag voor vrijwilligers nu niet doorgaan. In plaats daarvan ontvingen de vrijwilligers een mooie bos bloemen.
Verhuizing hoofdkantoor in 2021
Het hoofdkantoor verhuist in 2021 naar de Bovenkruier in Apeldoorn. Zorg en kantoor komen dichter bij elkaar te zitten en werken, want ook de jeugd en een deel van de dagbesteding verhuizen in 2021 naar de Bovenkruier. Dit alles vindt in het voor- en najaar van 2021 plaats. De teams zijn inmiddels geïnformeerd. Waarom verhuizen? 
Lees meer

Fijne Sinterklaasavond!     

 
Contact
E-mail opties