Online lezen  |  Afmelden
1 december 2020
 

Met plezier is deze Bij Riwis voor u samengesteld. Heeft u nieuws, een goed verhaal te vertellen of wilt u iemand in het zonnetje zetten? Mail onze redactie via nieuwsbrief@riwis.nl

Verhuizingen naar de Bovenkruier
Om verschillende redenen hebben we bij Riwis Zorg & Welzijn geruime tijd gezocht naar een andere locatie voor jeugd en jongvolwassenen. Op zoek naar een locatie die ons de mogelijkheid geeft om nog betere 24-uurszorg en ondersteuning te bieden vonden we in Apeldoorn de Bovenkruier. Een fijne woonomgeving voor iedereen waar we gezamenlijke activiteiten kunnen organiseren die het herstel ondersteunen. In de eerste maanden van het nieuwe jaar gaan bewoners van de Bloementuin, Boomgaard en Lavendel verhuizen naar een beter passende woonplek.
Lees meer
Dichtwedstrijd  'Spiegelen'
Het is herfst. Korte dagen en lange avonden. Geen feestjes, etentjes of café bezoek door de coronamaatregelen. Je moet jezelf maar vermaken. Daarom leek het ons leuk om iets te organiseren waar iedereen aan mee kan doen, cliënten, medewerkers en vrijwilligers. Iedereen heeft een creatief talent dus met trots kondigen we onze dichtwedstrijd aan met het thema 'spiegelen'. Lees hieronder de aankondiging. We kijken uit naar jouw inzending!
Lees meer
Blog van Jeff Wadt: December
In Jeff zijn nieuwe blog  ‘December’ kijkt hij vooruit naar de aanstaande feestdagen. Waarom die voor velen anders zullen zijn dan voorgaande jaren hoeven we natuurlijk niet uit te leggen. Voor Jeff verandert er niet zoveel. Hij vertelt je over hoe hij de feestdagen al jaren met een kleiner clubje viert, over het gevoel van de maand december en het vuurwerk verbod van dit jaar. 
Naar de blog
Verhuispagina
Sinds september zijn er bij Riwis een aantal verhuisbewegingen ingezet. Allemaal om de kwaliteit van de zorg te kunnen verbeteren. Sommige bewoners verhuizen naar een nieuwe of gerenoveerde locatie, anderen naar een locatie die beter past. Bij een verhuizing komt altijd veel kijken. Om iedereen die verhuist zo goed mogelijk te helpen hebben we een informatiepagina op onze website waar wij handige informatie zoals checklists en planning plaatsen. Ga je verhuizen? Houd de pagina in de gaten.
Lees meer
De Wet langdurige zorg in de ggz
Vanaf 2021 wordt de Wet langdurige zorg opengesteld voor cliënten in de ggz. Degene die een Wlz indicatie heeft ontvangen van het CIZ hoeft nooit meer een nieuwe indicatie aan te vragen. En krijgt de rest van het leven de zorg en ondersteuning die hij of zij nodig heeft. Dat geeft rust en duidelijkheid. Wat het nog meer betekent hebben we op een rijtje gezet. 
Meer info
Volg ons
t f in i you tube
 
Contact
E-mail opties