Online lezen  |  Afmelden
12 januari 2020
 

Met plezier is deze Bij Riwis voor u samengesteld. Heb je nieuws, een goed verhaal te vertellen of wil je iemand in het zonnetje zetten? Mail onze redactie via nieuwsbrief@riwis.nl

Bijzonder jaar
Wat een bijzonder jaar hebben we gehad met elkaar. Een jaar waarin er veel beperkingen waren en er weinig contact kon zijn. Toch heb ik, zeker binnen Riwis, veel saamhorigheid gezien. Samen de schouders eronder zetten. Samen voor het belang van de cliënt. Daar ben ik enorm trots op. Met jullie hoop ik dat 2021 een jaar wordt waarin we meer open kunnen gaan. Het vaccin gecombineerd met het uitgebreide testbeleid maakt dat ik denk dat we dit jaar weer echt contact kunnen hebben met elkaar. Ik denk dat we dat erg hebben gemist. We zien elkaar dit jaar.
Joost Harkink
Bestuurder Riwis Zorg en Welzijn
Welverdiend pensioen voor Joop Honders
Negenentwintig jaar geleden kwam Joop Honders bij Riwis werken, toen nog RIBW Oost-Veluwe. Een totaal andere tijd dan nu. De RIBW was nog klein, twee woonvormen met in totaal twaalf woonhuizen. Midden in de coronatijd, nam hij op 30 december afscheid. Hij gaat genieten van zijn pensioen. Els Sprangers van onze redactie ging in gesprek met Joop over zijn tijd bij Riwis en over zijn pensioen.
Lees meer
Dichtwedstrijd 'Spiegelen' verlengd
Omdat de lockdown voortduurt en we met zijn allen nog even thuis blijven zitten hebben we besloten de deadline van de dichtwedstrijd te verlengen. Als je het nog niet gedaan hebt kun je tot 1 februari jouw creatieve deelname insturen naar communicatie@riwis.nl. Dus pak je pen of toetsenbord en doe mee!

Lees meer
Blog van Jeff Wadt: Perspectief
In deze blog neemt Jeff ons mee tijdens zijn 'oud en nieuw'. Zijn jaarwisseling spiegelt het nog steeds bizarre afgelopen jaar af tegenover de hoop voor het huidige. Hoe vreemd de gebeurtenissen van 2020 ook waren, het eigenlijk verboden vuurwerk brengt een klein momentje 'normaal' tijdens de start van 2021. Een voorproefje van betere tijden. De blog is toepasselijk getiteld: perspectief. 
Naar de blog
Overzicht maatregelen en besmettingen binnen Riwis
Iedere week bekijkt Riwis of de situatie rond het coronavirus zich positief of negatief ontwikkelt binnen onze werkgebieden. Moeten we waakzaam zijn, is de situatie zorgelijk, ernstig of is de situatie zelfs zeer ernstig te noemen? Op basis hiervan nemen we passende maatregelen. Maatregelen zijn afhankelijk van de lokale situatie en kunnen daarom tussen regio’s verschillen. Dit geldt dus ook voor Riwis waarbij we naast de landelijke maatregelen ook in goed overleg zelf maatregelen aanscherpen toepasbaar op onze specifieke situatie. Bekijk de overzichten die laat zien wat dit voor Riwis en dus ook jou betekent.
Lees meer
Volg ons
t f in i you tube
 
Contact
E-mail opties