Online lezen  |  Afmelden
28 januari 2021
 

Met plezier is deze Bij Riwis voor u samengesteld. Heeft u nieuws, een goed verhaal te vertellen of wilt u iemand bij Riwis in het zonnetje zetten? Mail onze redactie via nieuwsbrief@riwis.nl


Vaccinatie coronavirus
Riwis heeft inmiddels alle vvt-zorgmedewerkers en bewoners van Tolzicht en De Beekwal uitgenodigd om zich te laten vaccineren tegen corona. Ook de naasten van de bewoners zijn hierover geïnformeerd. Voor zowel naasten, vrijwilligers als voor stafmedewerkers, administratief medewerkers en andere medewerkers van Riwis zonder cliëntencontact is er nog geen zicht op wanneer zij aan de beurt zijn voor vaccinatie. De berichtgeving over de vaccinaties verandert voortdurend.
RIVM: Vraag en antwoord
Overzicht besmettingen en maatregelen Riwis
Iedere week bekijkt Riwis of de situatie rond het coronavirus zich positief of negatief ontwikkelt binnen onze werkgebieden. Op basis hiervan nemen we passende maatregelen. Bekijk de actuele stand van zaken. Op de website wordt dit wekelijks bijgewerkt.
Lees meer
Eigen verklaring avondklok
Vanaf 23 januari tot in ieder geval 10 februari geldt een avondklok. Als het toch noodzakelijk is dat u tijdens de avondklok tussen 21.00 uur en 04.30 uur naar buiten gaat om bijvoorbeeld mantelzorg te verlenen, dan moet u het formulier ‘Eigen verklaring avondklok’ bij u hebben. De verklaring is te vinden op de website van de rijksoverheid. U kunt het formulier printen, maar mag het ook digitaal laten zien als hier om gevraagd wordt. Let op: Misbruik is strafbaar.
Update Waardigheid en trots
Tolzicht en De Beekwal doen mee met het programma 'Waardigheid en trots op locatie'. Samen willen wij kwaliteit leveren en onze kwaliteit van zorg blijven verbeteren. Op welke punten scoren we goed en waar kunnen we ons verder ontwikkelen? Met deze vragen zijn beide locaties in het najaar van start gegaan. Ook het vrijwilligersbeleid wordt hierin meegenomen.
Korte update
Hart onder de riem momenten
Tussen kerst en oud en nieuw zijn er mooie initiatieven ontstaan om de bewoners van De Beekwal en vooral van Tolzicht, die toch vanwege de besmettingen in een nog zwaardere lockdown zaten, een hart onder de riem te steken. Er werd enorm genoten van de attenties en muziek.
Een overzichtje
Na 21 en 50 jaar met pensioen
Stannie en Alie zijn vertrouwde gezichten binnen De Beekwal. Ze gaan ons helaas verlaten, want ze gaan met pensioen. Beiden 'geven' liever dan dat ze 'ontvangen'. Zelf typeren ze dit als 'heel gewoon'. Maar zo gewoon is het niet als je al zo lang verbonden bent met een locatie.
Lees meer
Blijf up to date
Altijd up to date blijven? Volg ons dan ook op Facebook en Instagram voor meer nieuws en foto's!
Bedankt uw aandacht en support. Onze bewoners en medewerkers waarderen het enorm!
 
Contact
E-mail opties