Riwis Online lezen  |  Afmelden
3 april 2018
 
Eigen gemaakt planbord biedt houvast
Fred (52) heeft autisme en woont in een eigen appartement van Riwis in Apeldoorn. Omdat hij vanwege zijn autisme veel baat heeft bij structuur, maakt hij zijn eigen planbord. Met de standaardborden kan hij niet uit de voeten. Zijn eigen planbord biedt meer houvast en is een stuk goedkoper. Belangstelling voor zo'n planbord? Hij kan je hiermee helpen!
Meer over het planbord
Petra Rensen in het zonnetje
Iedere maand staat in Bij Riwis een cliënt, medewerker, vrijwilliger of naastbetrokkene bij Riwis in het zonnetje. Dit keer huishoudelijk medewerker Petra Rensen. Naast haar schoonmaakwerkzaamheden is zij een belangrijke steunpilaar voor de mensen die op Vellertzoom wonen en werken. Ook jij kan iemand voordragen.
Lees verder
Blog – Schrijven is een uitlaatklep
Leo van Lith krijgt wekelijks ondersteuning van een medewerker van Riwis en werkt  twee dagdelen bij start&co in Doetinchem. Hiernaast is hij druk bezig met het opzetten van een webshop en schrijft hij veel over wat hem bezighoudt en wat er om hem heen en in de maatschappij gebeurt. Schrijven is voor hem een uitlaatklep. Zijn ervaringen deelt hij nu maandelijks in een blog met ons in Bij Riwis.
Lees meer
Hulpvraag werk of dagbesteding?
Riwis biedt cliënten wonen, werken en leren. Met alle vragen rondom werk en dagbesteding kun je terecht bij de trajectbegeleiders van werken&co bij Riwis. Iedere regio heeft een eigen trajectbegeleider.
Meer informatie
Update activiteiten Naastbetrokkenenraad
De Naastbetrokkenenraad is er voor de naastbetrokkenen van alle Riwis-cliënten, dus zowel voor de GGZ als de verzorging, verpleging en thuiszorg (VVT).  We houden jullie vanaf nu regelmatig via Bij Riwis op de hoogte van wat we doen.
Update activiteiten
Riwis op social media
Wist je dat Riwis Zorg & Welzijn zich steeds meer en beter profileert op social media? Social media bieden ons allemaal kansen. Ze kunnen dienen als netwerkinstrument: hoe vindt Riwis nieuwe collega’s met de juiste kennis en ervaring? Of hoe vind jij die leuke baan? Neem eens een kijkje op onze social media kanalen!
Social media Riwis
Open dag en deelname infomarkt succesvol!
Riwis Zorg & Welzijn heeft tijdens de week van zorg en welzijn op 17 maart een rondleiding gegeven op het Zwitsalterrein. Hier werd een kijkje gegeven in de leerwerk-begeleidingstrajecten aan GGZ-cliënten. Tijdens de dag van de psychiatrie stond op 22 maart de mens met psychische kwetsbaarheid centraal. De workshops, films, infomarkt en theatervoorstellingen zijn goed bezocht!  
Meer over deze activiteiten
Meer
Ook nieuws of een goed verhaal te vertellen? Mail dan naar de redactie via nieuwbrief@riwis.nl
Volg ons
t f in i you tube
 
Contact
E-mail opties