Online lezen  |  Afmelden
26 april 2018
 
ZorgOproepSysteem (ZOS) gedigitaliseerd
Bij De Beekwal en het aanleungebied is het ZorgOproepSysteem vervangen door een digitaal systeem. Dit betekent dat de cliënten vanaf nu gebruik kunnen maken van een zeer gebruiksvriendelijk oproepsysteem en dat alle communicatie sneller verloopt. Dit staat ook bij Tolzicht op de planning.
Lees meer
Muziekdames in het zonnetje
Iedere maand zetten we in Bij Riwis een cliënt, medewerker, vrijwilliger, naastbetrokkene of iemand anders bij Riwis in het zonnetje. Dit keer zijn dat muziekdames mevr. Lievers en mevr. Schouten in de huuskamer in Tolzicht. Ook u kunt iemand voordragen!
Lees verder
Handhygiëne voorkomt ziekte
"Het is belangrijk om ziekteverwekkers buiten de deur en buiten je lijf te houden", aldus Eliane Barahindoeka, preventiemedewerker in Team Thuiszorg bij de Beekwal. Goede hygiëne is van groot belang in de zorg, ook in thuissituaties.  
Tip van Eliane
Tolzichtmarkt
De Stichting Vrienden van Tolzicht  organiseert periodiek een ‘Tolzichtmarkt’. Elke 1e zaterdag van de maand kunt u tussen 10.30 tot 12.00 uur goed verkoopbare spullen aanbieden bij onze woonzorglocatie Tolzicht, Burgemeester de Wijslaan 35 in  Brummen. Deze worden dan later op de Tolzichtmarkt verkocht.
Meer over de markt
Informatief en zinvol
Dat zijn de woorden die we verbinden aan de thema-avond van de naastbetrokkenenavond op donderdag 5 april. Het geheim lag besloten in de combinatie van informatie, het delen van ervaringen aan de hand van stellingen en het meenemen van verbeteringen. Zoals één van de bezoekers opmerkte: "Dit was de meest zinvolle avond in de afgelopen twaalf jaar!"   
Meer over deze avond
Activiteiten mei 2018
Zowel bij de woonzorglocatie de Beekwal in Eerbeek als bij Tolzicht in Brummen worden maandelijks activiteiten aangeboden. Aan niet-abonnementhouders wordt een kleine bijdrage gevraagd van € 4,85.
Bekijk het aanbod
Ook nieuws of een goed verhaal te vertellen? Mail dan naar de redactie via nieuwbrief@riwis.nl
Volg ons
t f in i you tube
 
Contact
E-mail opties