Online lezen  |  Afmelden
31 mei 2018
 

U heeft er misschien al over gehoord: vanaf 25 mei 2018 zijn de regels die over het gebruik van uw (persoons)gegevens gaan veranderd. Om de juiste zorg en begeleiding aan onze cliënten te bieden en deze waar nodig en mogelijk te verbeteren hebben we informatie nodig. Informatie van de cliënt, de naaste, de medewerker en andere professionals die bij de ondersteuning betrokken zijn. Uiteraard doen we dit niet zomaar. We gaan zorgvuldig om met uw privacy.

Mocht u Bij Riwis niet meer willen ontvangen om de hoogte te blijven van het laatste nieuws dan kunt u zich uitschrijven via de link boven- of onderin deze nieuwsbrief.

Virtuele fiets De Beekwal bijna in zicht!
Onze missie is om onze bewoners te helpen om in beweging te blijven. Met deze fiets kunnen ze virtuele tochten door de omgeving of hun geboortestad maken. Door de inzet en acties van vrijwilligers, medewerkers, de Oranjeverening Eerbeek en de Lions club is de fiets bijna in zicht. Helpt u mee om de laatste € 1000,- binnen te halen?
Laatste loodjes
Inspectiebezoek De Beekwal
De Inspectie voor de Gezondheidszorg bracht eind april een bezoek aan onze woonzorglocatie De Beekwal in Eerbeek. De inspecteurs richtten zich op de psychogeriatrische afdeling. Ze waren zeer tevreden over de betrokkenheid bij de bewoners, de deskundigheid van het personeel en over de sfeer in huis die warmte en rust uitstraalt.
Lees verder
Geef uw waardering over onze zorg
Riwis Zorg & Welzijn is aangesloten bij ZorgkaartNederland. Hier kunt u uw waardering over onze zorg uitspreken. Goede zorg voor u is ons uitgangspunt. Helpt u ons de zorg voor u nog beter te maken?
Lees verder hoe en wat
Vakantie- of bijbaan in de Zorg?
Kent u iemand die op zoek is naar (vakantie)werk of een bijbaan in de zorg? Bij onze thuiszorg en bij onze woonzorglocaties in Eerbeek of Brummen zoeken wij:
verzorgenden niveau 3 en helpenden niveau 2+. Geef het door!
Meer info via riwis.nl
In gesprek met de zorgbegeleider
Antoinette Pince van der Aa werkt als zorgbegeleider bij Riwis. Zij begeleidt al in een vroeg stadium ouderen met dementie, hun naasten en mantelzorgers. "Deze begeleiding bestaat bijvoorbeeld uit gesprekken waarbij gekeken wordt welke begeleiding of zorg er nodig is. Nu en in de toekomst", vertelt ze.
In gesprek met Antoinette
In
Discussieer mee
'De cliënt centraal', wat bedoelen we daar precies mee? Hoe ga je om met moeilijke, ethische dilemma’s? Dit, en meer, zijn vragen waar je niet zomaar even een antwoord op hebt. Daarom worden er vanaf september iedere eerste maandag van de maand bezinningsavonden georganiseerd waarbij cliënten, naastbetrokkenen en medewerkers met elkaar in gesprek kunnen gaan.
Lees meer
Activiteiten juni 2018
Zowel bij de woonzorglocatie De Beekwal in Eerbeek als bij Tolzicht in Brummen worden maandelijks activiteiten aangeboden. Aan niet-abonnementhouders wordt een kleine bijdrage gevraagd van € 4,85.
Bekijk het aanbod
Ook nieuws of een goed verhaal te vertellen? Mail dan naar de redactie via nieuwbrief@riwis.nl
Volg ons
t f in i you tube
 
Contact
E-mail opties