Online lezen  |  Afmelden
28 juni 2018
 

Met plezier is deze Bij Riwis voor u samengesteld. Wilt u de nieuwsbrief niet meer ontvangen en op de hoogte te blijven van het laatste nieuws? Dan kunt u zich uitschrijven via de link boven- of onderin deze nieuwsbrief.

Hoe houdt u het koel in de zomer?
Met name ouderen kunnen sneller uitdrogen omdat het lichaam minder makkelijk afkoelt met zweten en de nieren minder goed werken. Wat kunt u doen om te zorgen dat u minder last van de warmte hebt? 
Verkoelende tips
Medewerkers van De Beekwal in het zonnetje!
“Jullie hebben je 'stinkende best' gedaan en een topprestatie geleverd om binnen drie weken het Norovirus weer het huis uit te krijgen. Dat verdient een taartje!” Het management van Riwis Ouderenzorg zette op 21 juni alle medewerkers van woonzorglocatie De Beekwal in het zonnetje.
Naar het zonnetje
Naastbetrokkenenraad bij trainingsavond over dementie
Leidy Meuleman-Hof van de Naastbetrokkenraad van Riwis schoof 18 juni aan bij de trainingsavond over dementie. Een geslaagde avond die volgens haar veel los maakte.
Van de Naastbetrokkenenraad
Onafhankelijke klachtencommissie aangesteld
Riwis Zorg&Welzijn beschikt sinds 1 juni over een onafhankelijke klachtencommissie via het Centraal Bureau Klachtenmanagement in de Zorg (CBKZ). Alle commissieleden zijn deskundig op het gebied van GGZ en VVT.
Meer over de  klachtenprocedure
Betalen met een pinpas of een ‘druppel’
Eenvoudig en overzichtelijk en geen gedoe meer met los geld. Het zal in het begin even wennen zijn, maar vanaf medio augustus kunt u in het winkeltje, het restaurant of bij een activiteit, alleen nog betalen met een pinpas of met een druppel.
Cashless betalen
In
Praat mee!
Vanaf 3 september worden er iedere eerste maandag van de maand bezinningsavonden georganiseerd waarbij cliënten, naastbetrokkenen en medewerkers met elkaar in gesprek kunnen gaan. Wat bedoelen we met 'de cliënt centraal'? Hoe ga je om met moeilijke, ethische dilemma’s? Praat mee! 
De bezinningsavonden
Met vakantie
De redactie gaat met vakantie. De eerstvolgende Bij Riwis nieuwsbrief kunt u eind augustus weer verwachten. De redactie wenst u een fijne en luchtige zomer!
In
Activiteiten juli en augustus 2018
Bij de woonzorglocaties De Beekwal in Eerbeek en Tolzicht in Brummen worden maandelijks activiteiten aangeboden. Aan niet-abonnementhouders wordt een kleine bijdrage gevraagd van € 4,85.
Bekijk het aanbod
Wilt u iemand in het zonnetje zetten of heeft u nieuws of een goed verhaal te vertellen? Mail dan naar de redactie via nieuwbrief@riwis.nl
Volg ons
t f in i you tube
 
Contact
E-mail opties