Online lezen  |  Afmelden
30 augustus 2018
 

Met plezier is deze Bij Riwis voor u samengesteld. Heeft u nieuws, een goed verhaal te vertellen of wilt u iemand in het zonnetje zetten? Mail onze redactie via nieuwsbrief@riwis.nl

Kom op de koffie en maak kennis!
Altijd al eens willen weten hoe De Beekwal er van binnen uitziet of wat ze er doen? Iedere woensdag staat van 10.15 tot 11.30 uur de koffie klaar bij onze woonzorglocatie aan de Derickxkamp 27 in Eerbeek. Hier kunt u kennismaken met onze medewerkers en uw buurtgenoten ontmoeten.
Kom op de koffie!
De heer H. Ram in het zonnetje
Hij is 93 jaar en woont nog zelfstandig in een aanleunwoning bij De Beekwal. Thuiszorgmedewerkster Cobie Leenders is onder de indruk van zijn levenskracht en grote passie voor bloemen en vogels. Dit houdt hem op de been. Daarom heeft ze hem voorgedragen voor ‘In het zonnetje’. 
Op bezoek bij de heer Ram
Dementieavond mantel-zorgers en vrijwilligers
Dementie komt steeds vaker voor. Tijdens een informatieavond werd verteld wat er in het brein gebeurd en wat voor invloed dementie op iemands gedrag en karakter heeft. Ook werden tips gegeven over hoe om te gaan met iemand met dementie.
Lees de tips
Betalen met een pinpas of 'druppel' uitgesteld
Eind juni meldden we dat we in augustus bij Tolzicht en De Beekwal overstappen naar het betalen met een pinpas of een 'druppel', het zogenaamde cashless betalen. Inmiddels is besloten om de invoering iets uit te stellen.

Cashless betalen
Een kijkje in de keuken bij de thuiszorg
Met enige regelmaat bezoekt bestuurder Erna ten Have een Riwis-locatie of draait ze mee met een team van Riwis. Donderdag 19 juli werkte ze een aantal uren mee in het thuiszorgteam van Brummen. In haar verslag vertelt ze hoe ze de middag/avond ervaren heeft en wat haar vooral is bijgebleven.
Erna 's kijkje in de keuken
In
Medicatie digitaal beheren met Boomerweb app
Voor verdere verbetering van onze zorg en de medicijnverstrekking, gebruiken we vanaf dit najaar de Boomerweb app. Dit is een hulpmiddel om via de telefoon of tablet de medicatie digitaal te beheren. De app staat rechtstreeks in contact met de apotheek en is de afgelopen maanden intensief getest.
Meer over Boomerweb
In
Welkom bij de Naastbetrokkenenraad!
Altijd al eens gedacht: “Ik wil wel invloed uitoefenen op de zorg” of “Daar moet volgens mij echt iets aan veranderd worden”? Dit is uw kans! De Naastbetrokkenenraad van Riwis is op zoek naar meer inbreng. Dat kan als lid, maar het mag ook voor paar uur per maand of een korte periode zijn.
Over de Naast-betrokkenraad
Activiteiten september 2018
Bij de woonzorglocaties De Beekwal in Eerbeek en Tolzicht in Brummen worden maandelijks activiteiten aangeboden. Aan niet-abonnementhouders wordt een kleine bijdrage gevraagd van € 5,-.
Bekijk het aanbod
Volg ons
t f in i you tube
 
Contact
E-mail opties