Online lezen  |  Afmelden
4 september 2018
 

Met plezier is deze Bij Riwis voor u samengesteld. Heeft u nieuws, een goed verhaal te vertellen of wilt u iemand in het zonnetje zetten? Mail onze redactie via nieuwsbrief@riwis.nl

Voor de klas
Nick Klokkers, woonbegeleider bij Riwis Zorg & Welzijn, wil graag een steentje bijdragen aan de samenleving. Daarom is hij naast woonbegeleider ook gastdocent bij Aventus Apeldoorn om leerlingen Sociaal Pedagogisch Werk te inspireren.
 
 
Nicks verhaal
In het zonnetje - Mohammed Lahbal
Mohammed Lahbal, vrijwilliger bij Ontmoet & Co in Apeldoorn, wordt deze maand in het zonnetje gezet door Joop Honders. Mohammed staat vijf dagen in de week klaar. Hij is ook altijd vrolijk, kan heerlijk koken en helpt iedereen waar hij kan.


Naar het zonnetje
Loslaten en weer opbouwen
Arjan Poel (37) woont beschermd bij Riwis Zorg & Welzijn en werkt via Werken&co bij Foenix Kringloop in Apeldoorn. Hij is hard aan het werk om weer een stap verder te maken in zijn leven. Met zijn verhaal wil hij anderen inspireren en helpen.


Lees het interview
Nieuwe cliëntvertrouwenspersonen
Vanaf medio augustus zijn Peter van Leusden en Houkelien Maatman de nieuwe cliëntvertrouwenspersonen bij Riwis Zorg & Welzijn. Zij stellen zich voor.
Maak kennis
Van de Naastbetrokkenraad
Onlangs stond er een artikel in de nieuwsbrief van Mind, het Landelijk Platform Psychische Gezondheid. Omdat het van belang kan zijn voor cliënten en voor naastbetrokkenen deelt de Naastbetrokkenenraad dit graag.
 

Lees het artikel
Eerste bezinningsavond
Op maandag 3 september vond de eerste bezinningsavond plaats op het Riwis kantoor in Apeldoorn. Tien á twaalf personen verdiepten zich in de stelling "Internet, een basisbehoefte of een luxe?" Klik verder voor een terugblik naar deze avond.

Bezinnings-avond
Omnizorg 10 jaar

Omnizorg aan de Stationsstraat in Apeldoorn viert 7 september aanstaande haar 10-jarig bestaan. Iedereen is welkom op dit jubileumfeest! Aanmelden is wel een vereiste. (Ook na 31 augustus kan dit nog.)
 

Omnizorg
10 jaar
Volg ons
t f in i you tube
 
Contact
E-mail opties