Online lezen  |  Afmelden
2 oktober 2018
 

Met plezier is deze Bij Riwis voor u samengesteld. Heeft u nieuws, een goed verhaal te vertellen of wilt u iemand in het zonnetje zetten? Mail onze redactie via nieuwsbrief@riwis.nl

Rianne en Angela in het zonnetje
Dit keer stonden ambulante begeleiders Rianne Hutten en Angela Put in het zonnetje. 'Gelokt' naar de Riwis-locatie Lombok in Eerbeek door hun leidinggevende Carolina, wachtte Jeanet hen daar op. Jeanet zette Rianne en Angela in het zonnetje als dank voor hun fijne begeleiding die ze van hun kreeg.
Naar het zonnetje
Blog van Jeff Wadt 'Op weg'
Jeff Wadt is het pseudoniem van een cliënt bij Riwis Zorg & Welzijn. Hij schrijft al jaren over zijn gedachten en ervaringen. Vanaf deze Bij Riwis zal hij via zijn blog regelmatig een inkijkje in zijn leven geven.
   

   
Naar de blog 'Op weg'
'Scheid je fit' Afvalrace XL
Op 10 oktober is het de Dag van de Duurzaamheid. Riwis Zorg & Welzijn lanceert die dag de campagne 'Scheid je fit'. Samen met vitaliteitsteam Rivit wordt op het Zwitsalterrein in Apeldoorn de 'Scheid je fit' Afvalrace XL georganiseerd. Samen afvalscheiden en tegelijkertijd fit worden. Wie wil dat nu niet? Doe ook gratis mee!
Scheid je fit!
Schaken met een beperking
Vanaf 9 oktober begint het nieuwe seizoen 'schaken voor mensen met een beperking' bij de Klup in Apeldoorn. Beginnende schakers krijgen het spel op spelendewijs aangeleerd. Volwassenen met een verstandelijke beperking, met autisme en ouderen met beginnende dementie zijn iedere dinsdag van harte welkom.
Leer schaken
Financiële support
Ken jij Stichting Hohenheim en het Broeder Alexanderfonds al? Mensen met geestelijke en/of lichamelijke problemen kunnen voor financiële steun, onder bepaalde voorwaarden, aankloppen bij deze stichting. Via hun site is het mogelijk een verzoek tot het betalen van een rekening in te dienen.

Stichting Hohenheim
Trots op onze Riwis designers
Op 28, 29 en 30 september vond op het Zwitsalterrein in Apeldoorn de expositie 'Het ongemak dat kunst heet' plaats. De designers van Area055, bestaande uit cliënten en medewerkers van Riwis Zorg & Welzijn, toonden er ook hun creaties. De BurgerBankjes die gemaakt zijn onder leiding van Jorik Barteling werden er gepresenteerd.
Meer over de expositie
Bram Noorlander interim bestuurder
Bram Noorlander is aangesteld als interim bestuurder van Riwis Zorg & Welzijn. Hij neemt vanaf 27 september tijdelijk de taken over van bestuurder Erna ten Have die komende tijd afwezig is wegens ziekte. 
 

Lees meer
Levende boeken gezocht
Op zaterdag 10 november is er een 'Human Library Apeldoorn' in de CODA Centrale Bibliotheek. Hiervoor wordt er nog gezocht naar 'levende boeken'; mensen die in het dagelijkse leven veel te maken hebben met vooroordelen en die korte gesprekjes willen aangaan met bezoekers van het evenement.

Meer over Human Library
Volg ons
t f in i you tube
 
Contact
E-mail opties