Online lezen  |  Afmelden
25 oktober 2018
 

Met plezier is deze Bij Riwis voor u samengesteld. Heeft u nieuws, een goed verhaal te vertellen of wilt u iemand in het zonnetje zetten? Mail onze redactie via nieuwsbrief@riwis.nl

Dag van de Mantelzorg
Op 10 november wordt landelijk aandacht gevraagd voor de positie van mantelzorgers. In de gemeente Brummen organisteert het Knooppunt Mantelzorg vanaf 13.30 uur allerlei activiteiten voor mantelzorgers. Deelnemen? Aanmelden kan tot 31 oktober.
Aanmelden
Wie zet u in het zonnetje?
Eerlijk is eerlijk: soms verdient iemand het om eens extra in het zonnetje gezet te worden. En wil je diegene persoonlijk bedanken voor zijn/haar warmte, betrokken- of bevlogenheid. Daarom heeft Riwis de rubriek 'in het zonnetje' opgezet. Kent u een cliënt, vrijwilliger of iemand bij Riwis die u wilt verrassen? Stuur dan uw reactie met motivatie naar nieuwsbrief@riwis.nl 
Riwis-medewerkers in zorgcampagne IKZORG.
In de Zorg en Welzijn zijn extra mensen hard nodig. Daarom start sector Zorg en Welzijn, samen met ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, op 1 november een landelijke campagne IKZORG. Verzorgende IG Ineke Reitsema (De Beekwal) en HR-medewerker Martijn Kamperman bij Riwis, vertellen hun verhaal over hun keuze voor een baan in de zorg.
Hun verhaal
Tips en steun Naasten in Kracht
Naasteninkracht.nl is een unieke website voor naasten van mensen met psychische klachten. Bezoekers van de site krijgen informatie, tips, inspiratie en steun. Vooral ook van elkaar. Riwis vertrouwenspersoon voor naastbetrokkenen en een aantal naasten van Riwis-cliënten droegen ook hun steentje bij aan de ontwikkeling van de site.
Lees meer
Nieuwe website Riwis!
Het eindresultaat mag er zijn en daar zijn we erg trots op. Daarom nodigen we u graag uit om een kijkje te nemen. De ‘look en feel’ van de site is veranderd en de website is nu overzichtelijker en beter leesbaar voor iedereen. Geen overbodige informatie, geen vakjargon, maar veel meer gericht op u als gebruiker.
Bekijk riwis.nl
In
Activiteiten november 2018
Bij de woonzorglocaties De Beekwal in Eerbeek en Tolzicht in Brummen worden maandelijks activiteiten aangeboden. Aan niet-abonnementhouders wordt een kleine bijdrage gevraagd van € 5,-.
Bekijk het aanbod
Volg ons
t f in i you tube
 
Contact
E-mail opties