Online lezen  |  Afmelden
29 november 2018
 

Met plezier is deze Bij Riwis voor u samengesteld. Heeft u nieuws, een goed verhaal te vertellen of wilt u iemand in het zonnetje zetten? Mail onze redactie via nieuwsbrief@riwis.nl

Nieuw cliëntportaal
Vanaf 2 januari 2019 is Riwis Zorg & Welzijn aangesloten bij Carenzorgt van Nedap. Dit vervangt dan het huidige cliëntportaal. Via Carenzorgt kunt u eenvoudig zorg organiseren en informatie delen. U heeft inzage in uw zorgplan en de rapportages van de verzorging en in de agenda ziet u de geplande afspraken. In de toekomst kunt u berichten uitwisselen met zorgverleners.
Over dit portaal
Betalen met druppel of pas
Bij onze woonzorglocaties De Beekwal en Tolzicht kunt u vanaf 2 januari 2019 niet meer contant betalen, maar alleen met uw druppel en bij uitzonderingen met uw pinpas. Het is makkelijk, veilig en zorgt voor meer betaalgemak voor u en voor onze medewerkers. Weten hoe dit werkt?
Lees meer
Veilig mailen
Riwis Zorg & Welzijn gaat veilig mailen. Niet omdat we nu onveilig mailen, maar omdat we voor onze cliënten en onszelf nog veiliger willen mailen. Als zorgorganisatie gaan we met veel gevoelige informatie om en het is belangrijk om die informatie zo goed mogelijk te beschermen. Wat dit precies betekent?
Lees meer
Marijte in het zonnetje
“Een luisterend oor en echt betrokken bij het wel en wee van de vrijwilligers, ze is een goed mens”, daarom verdient Marijte Bolt, coördinator activiteiten en vrijwilligers bij onze woonzorglocatie Tolzicht in Brummen het om eens in het zonnetje gezet te worden. Zij werd voorgedragen door Margret Martens, vrijwilliger bij Tolzicht. Marijte was zichtbaar ontroerd, ze had dit niet verwacht.
Lees verder
Fietslabyrint in gebruik
Bij woonzorglocatie De Beekwal in Eerbeek is op 16 november het fietslabyrint officieel in gebruik genomen. Fietslabyrint is een virtueel systeem waarmee mensen interactieve fietstochten maken door steden en natuur. "Mensen genieten zichtbaar als ze in hun stad of dorp van herkomst de omgeving herkennen, vertelt Annie Peeters, coördinator activiteiten en vrijwilligers. 
Lees meer
Afscheid Wim Koning 
Wim Koning is vertrouwenspersoon voor de naastbetrokkenen van cliënten van Riwis Zorg & Welzijn. Na ruim 14 jaar legt hij op 1 januari 2019 deze functie neer. Via een persoonlijk verhaal vertelt Wim iets over zijn rol en hoe hij hier steeds meer in is gegroeid. Je voelt zijn betrokken- en bevlogenheid.
Lees meer
Francis; 25 jaar in de zorg
Francis Groenendijk werkt al ruim 25 jaar bij Riwis Zorg en Welzijn. In die tijd heeft heel wat veranderingen gezien in het werken de zorg. Zij begon bij intramuraal bij De Beekwal, heeft daarna bij intramuraal op Tolzicht gewerkt en werkt nu in team Thuiszorg in Eerbeek. Zij vertelt over hoe zij de veranderingen in het werken in de zorg ervaart.
Haar verhaal
In
Activiteiten december 2018
Bij de woonzorglocaties De Beekwal in Eerbeek en Tolzicht in Brummen worden maandelijks activiteiten aangeboden. Aan niet-abonnementhouders wordt een kleine bijdrage gevraagd van € 5,-.
Bekijk het aanbod
Volg ons
t f in i you tube
 
Contact
E-mail opties