Online lezen  |  Afmelden
8 januari 2019
 

Met plezier is deze Bij Riwis voor jou samengesteld. Heb je nieuws, een goed verhaal te vertellen of wil je iemand in het zonnetje zetten? Mail onze redactie via nieuwsbrief@riwis.nl

10 jaar Riwis Zorg & Welzijn
Riwis Zorg & Welzijn bestaat dit jaar precies 10 jaar. Dat gaan we natuurlijk vieren. De overtuiging 'Geloof in eigen kunnen' is in die tien jaar verankerd in het hart van de organisatie. Tijdens dit jubileumjaar besteden we op verschillende momenten aandacht aan deze bijzondere gebeurtenis. We houden je via deze nieuwsbrief op de hoogte!  
10 jaar Riwis
Bep en Marijke in het zonnetje 
Bij Riwis-locatie Zevenhuizen (die eind december haar 25ste jaar vierde) werd laatst de taart uitgereikt aan twee bewoners. Marijke en Bep werden door het personeelsteam van Zevenhuizen in het zonnetje gezet. De dames wonen er al respectievelijk 15 en 14 jaar. Ze vinden de sfeer in huis prettig en vinden het fijn om in een groep samen te leven.
Naar het zonnetje
Blog van Leon: 'Goede voornemens'
Met zijn blogs deelt Leon, cliënt bij Riwis Zorg & Welzijn, wat hij zoal meemaakt. Na een korte afwezigheid is hij weer terug met een nieuwe blog waarin hij terugblikt naar 2018 en schrijft over z'n voornemens voor dit nieuwe jaar.
 
Blog 'Goede voornemens'
In gesprek met Patty
Patty werkt bijna twintig jaar in de geestelijke gezondheidszorg. Vanuit Riwis Zorg & Welzijn is ze nu zo’n zes uur per week inzetbaar als flexibele woonbegeleidster op diverse locaties in Apeldoorn en werkt ze achtien uur per week op ontmoetingsplekken. Met veel enthousiasme vertelt ze hoe ze in de ggz terecht is gekomen en over haar ervaring in het werk.
Lees 't interview
Cameratoezicht
Riwis Zorg & Welzijn maakt op een aantal woon- en kantoorlocaties gebruik van cameratoezicht. Dit doen we voor de veiligheid van cliënten, bezoekers en personeel en de bescherming van eigendommen. Onze 'Richtlijn cameratoezicht' is aangepast op basis van huidige wet- en regelgeving waaronder de Algemene Verordening Gegevensverwerking (AVG).
Lees meer
Nog 3 plaatsen Midwinter Marathon
Riwis Zorg & Welzijn en Rivit doen zondag 3 februari mee met twee teams aan de Midwinter Marathon Apeldoorn. Je kunt nog meedoen in één van deze teams: er is nog één plek over bij het team van de Acht van Apeldoorn (8 km) en er zijn er nog twee plekken over bij het team voor de Engelse mijlen (10,693 km). Interesse? Mail gauw je gegevens naar communicatie@riwis.nl om één van de drie plaatsen in te vullen.
Meer informatie
Riwis aanwezigheid in 2018
Riwis Zorg & Welzijn liet in 2018 bij verschillende bijeenkomsten en open dagen van scholen haar gezicht zien. Zo vertelden we anderen over onze ontwikkelingen, wisselden we ideeën uit met andere organisaties en stonden we in contact met toekomstige leerlingen in de geestelijke gezondheidszorg en potiëntele medewerkers voor onze organisatie.
Riwis op bijeenkomsten
Communicatieplatform OZOverbindzorg
Om ervoor te zorgen dat inwoners met een psychische kwetsbaarheid zelfstandig thuis kunnen blijven wonen, lanceren de gemeenten Apeldoorn, Epe en Brummen het online communicatieplatform OZOverbindzorg. Zorgverleners, welzijnswerkers en mantelzorgers blijven via deze weg op de hoogte van de situatie van de inwoner en de geleverde zorg. De inwoner bepaalt zelf wie toegang krijgt tot zijn netwerk en heeft inzicht in de online communicatie.
Meer over dit platform
Volg ons
t f in i you tube
 
Contact
E-mail opties