Online lezen  |  Afmelden
31 januari 2019
 

Met plezier is deze Bij Riwis voor u samengesteld. Heeft u nieuws, een goed verhaal te vertellen of wilt u iemand in het zonnetje zetten? Mail onze redactie via nieuwsbrief@riwis.nl

10 jaar Riwis Zorg & Welzijn
Riwis Zorg & Welzijn bestaat dit jaar precies 10 jaar. Dat gaan we natuurlijk vieren. De overtuiging 'Geloof in eigen kunnen' is in die tien jaar verankerd in het hart van de organisatie. Tijdens dit jubileumjaar besteden we op verschillende momenten aandacht aan deze bijzondere gebeurtenis. We houden u via deze nieuwsbrief op de hoogte!  
10 jaar Riwis
Wie zet u in het zonnetje? 
Soms verdient iemand het om eens goed in het zonnetje gezet te worden. U wilt diegene persoonlijk bedanken voor zijn/haar warmte, betrokken- of bevlogenheid. Riwis heeft daarvoor de rubriek 'In het zonnetje' bedacht. Kent u een cliënt, vrijwilliger of iemand bij Riwis die u wilt verrassen? Stuur u inzending met motivatie naar nieuwsbrief@riwis.nl.
Stuur inzending
Extra lekkernij van Eerbeekse supermarkten 
Elke donderdagmiddag wordt er voor de bewoners van woonzorglocatie De Beekwal in Eerbeek een broodmaaltijd georganiseerd. Om onze bewoners extra te verwennen zorgen de plaatselijke supermarkten en Slagerij ter Horst in Eerbeek voor een extra lekkernij!  Een geweldig initiatief van vrijwilligster Gerrie Davis.
Broodmaaltijd
Nieuw ZorgOproepSysteem
Bij onze woonzorglocatie Tolzicht in Brummen wordt net als bij De Beekwal het ZorgOproepSysteem (ZOS) vervangen. Cliënten kunnen eind maart gebruik maken van dit gebruiks-vriendelijke oproepsysteem waarbij alle communicatie een stuk sneller verloopt.  
Over het ZOS
Cameratoezicht
Riwis Zorg & Welzijn maakt op een aantal woon- en kantoorlocaties gebruik van cameratoezicht. Dit doen we voor de veiligheid van cliënten, bezoekers en personeel en de bescherming van eigendommen. Onze 'Richtlijn cameratoezicht' is aangepast op basis van huidige wet- en regelgeving waaronder de Algemene Verordening Gegevensverwerking (AVG).
Lees meer
Medicatie digitaal beheert met Boomerweb
Voor de verbetering van onze zorg en de medicijnverstrekking, gebruikt de thuiszorg in Eerbeek en Brummen de Boomerweb app. Dit is een hulpmiddel om via de telefoon of tablet de medicatie digitaal te beheren. De app staat rechtstreeks in contact met de apotheek.
Boomerweb
Hoe bevalt Caren?
Sinds 2 januari 2019 werkt Riwis Zorg & Welzijn met het cliëntregistratie- systeem ONS van Nedap Healthcare met daarin een koppeling met het cliëntportaal Caren. Een hele verandering en omschakeling voor onze cliënten en naasten. Alle zorginformatie uit ons eerdere systeem is omgezet naar Caren. Gehoorde reacties zijn:"Het is overzichtelijk", "duidelijk," "makkelijk werkbaar" en "gebruiksvriendelijk".
Caren
Huisdienst vervangt kerkdienst
Een huisdienst heeft de plaats ingenomen van de kerkdienst op de zondagavond bij De Beekwal. Deze dienst heeft de eenvoudige vorm van een kerkdienst, met zingen, bidden en een verhaal. Er is elke 2e woensdag van de maand een huisdienst. Vanaf 10.00 uur is er koffie en om 10.30 uur beginnen we met de huisdienst.
Data huisdienst
Activiteiten Tolzicht en De Beekwal
Bij de woonzorglocaties De Beekwal in Eerbeek en Tolzicht in Brummen worden maandelijks activiteiten aangeboden. Aan niet-abonnementhouders wordt een kleine bijdrage gevraagd van € 5,-.
Bekijk het aanbod
Volg ons
t f in i you tube
 
Contact
E-mail opties