Online lezen  |  Afmelden
28 februari 2019
 

Met plezier is deze Bij Riwis voor u samengesteld. Heeft u nieuws, een goed verhaal te vertellen of wilt u iemand in het zonnetje zetten? Mail onze redactie via nieuwsbrief@riwis.nl

Zingen en open middag Week Zorg & Welzijn

Houdt u ook zo van zingen of wilt u altijd al een kijkje nemen bij onze woonzorglocatie Tolzicht in Brummen? Kom dan op zaterdag 16 maart vanaf 14.30 uur langs. Zing mee met Vrouwenkoor Ludiek of laat je informeren over (thuis) zorg, wonen en dagbesteding of Riwis als werkgever. Natuurlijk wordt ook voor de inwendige mens gezorgd. U bent van harte welkom!

Over deze middag
Pareltjes van het vrijwilligerwerk
Vrijwilliger Lies Harleman zet bij Tolzicht één avond per week koffie bij de mensen thuis en heeft dan tijd voor een praatje. Op maandagen werkt zij als gastvrouw in het restaurant bij Tolzicht. Lies vindt het belangrijk om de mensen gastvrij te ontvangen en het gezellig voor hen te maken. "Pareltjes in het werk zijn voor mij de momenten waarop ik iets extra’s voor de mensen kan betekenen."
Pareltjes
Dianne Harmsen in het zonnetje
Dianne Harmsen is een echte duizendpoot die altijd voor iedereen klaarstaat. Als er vragen zijn is steevast het antwoord: "Vraag maar aan Dianne." Gea Dijkhuizen, manager VVT: "Zij zet zich in voor aandachtige zorg in al haar facetten! Zowel voor de medewerkers als de cliënten."
Meer over Dianne
Vrijwilligersfestival
Workshops, theater, muziek, foodtrucks, belevingsmarkt, leren, inspireren, ontmoeten, dansen, eten, drinken, theater, sporten, netwerken, presenteren: 21 juni 2019 kan het allemaal tijdens het vrijwilligersfestival. Ook Riwis  sluit aan bij dit initiatief van De Vrijwilligerscentrale van Stichting Welzijn Brummen. Houd deze nieuwsbrief in de gaten voor meer informatie.
Noteer 21 juni!
Nieuwe klachtencoördinator
Met ingang van 1 maart 2019 is Sylvia Eriks aangesteld als coördinator klachtenbehandeling bij Riwis Zorg & Welzijn. Helaas gaat er soms wel iets mis of lopen de zaken niet zoals u dat verwacht. U kunt dan een melding van onvrede of klacht indienen, dan neemt zij binnen twee werkdagen contact met u op. Sylvia stelt zich graag aan u voor en vertelt hoe zij te werk gaat.
Meer over Sylvia
Woorden schieten te kort
Via de Naastbetrokkenenraad ontvingen we een prachtig ervaringsverhaal over dementie. Het is geschreven door Nicci Gerrard, zij schreef naar aanleiding van haar dementerende vader het boek 'Woorden schieten tekort'. Nicci Gerrard: "Ik mag hopen dat de dementie van mijn vader mij heeft veranderd." Het verhaal is de te lezen op dementie.nl
dementie.nl
Activiteiten Tolzicht en De Beekwal
Bij de woonzorglocaties De Beekwal in Eerbeek en Tolzicht in Brummen worden maandelijks activiteiten aangeboden. Bewoners, familie, omwonenden en geïnteresseerden zijn van harte welkom. Aan niet-abonnementhouders wordt een kleine bijdrage gevraagd van € 5,-.
Bekijk het aanbod
Volg ons
t f in i you tube
 
Contact
E-mail opties