Online lezen  |  Afmelden
25 maart 2021
 

Met plezier is deze Bij Riwis voor u samengesteld. Heeft u nieuws, een goed verhaal te vertellen of wilt u iemand bij Riwis in het zonnetje zetten? Mail onze redactie via nieuwsbrief@riwis.nl


Overzicht besmettingen en maatregelen Riwis
Ook deze maand een corona-update. De avondklok is weer verlengd, maar we kunnen een uurtje langer buiten genieten van het daglicht en mooie weer. Het lijkt erop dat het vaccineren nu goed op gang komt in Nederland. We bekijken iedere week hoe de situatie zich in het werkgebied van Riwis ontwikkelt en nemen passende maatregelen. Bekijk deze op onze website en houd vol!
Maatregelen
Winnende gedicht: Licht
De winnaars van onze corona dichtwedstrijd 'Spiegelen' zijn bekend. Deze week delen wij het eerste winnende gedicht 'Licht' van Silvia Smis-Benistant (bewoner Tolzicht). De komende 2 nieuwsbrieven publiceren we het gedicht van een van de andere winnaars.
Gedicht 'Licht'
Baan in de zorg? Shop your job!
Vrijdag 26 maart neemt Riwis zorg en Welzijn samen met andere Gelderse zorgorganisaties deel aan Shop your job! Een drive-in voor (bijna) afgestudeerde zorgstudenten die op zoek naar een baan in de zorg en welzijn. Wandelend, rijdend of fietsend maken zij coronaproof kennis met verschillende Gelderse zorgorganisaties en wie weet gaan ze met een uitnodiging voor een sollicitatie naar huis! Kent of bent u die student? Aanmelden kan nog!
Aanmelden
Volg ons
t f in i you tube
 
Contact
E-mail opties