Online lezen  |  Afmelden
29 april 2021
 

Met plezier is deze Bij Riwis voor u samengesteld. Heeft u nieuws, een goed verhaal te vertellen of wilt u iemand bij Riwis in het zonnetje zetten? Mail onze redactie via nieuwsbrief@riwis.nl


Renovatie Tolzicht
Woensdag 28 april hebben Riwis Zorg & Welzijn, Veluwonen en Zorggroep Apeldoorn de samenwerkings-overeenkomsten ondertekend voor renovatie van onze ouderenlocatie Tolzicht. We beginnen in september dit jaar en de verwachting is dat het vernieuwde Tolzicht in het eerste kwartaal van 2022 wordt opgeleverd. Binnen deze renovatie staat ’Kleinschalig wonen’ voorop.
Lees meer
Teamleider Tolzicht vanaf 1 juli in nieuwe rol
Vanaf 1 juli begint Harrie Meijer, de huidige teamleider binnen woonzorglocatie Tolzicht aan een nieuwe uitdaging binnen Riwis. Hij gaat als projectleider vastgoed VVT de renovatie binnen Tolzicht begeleiden. Dat betekent dat vanaf 1 juli u, en ook medewerkers en bewoners van Tolzicht, te maken krijgt met een nieuw gezicht. Riwis is hard op zoek naar een goede vervanger. In zijn nieuwe rol is Harrie gelukkig nog wel veel op Tolzicht te zien! 
Manager lekt gevoelige informatie

Betrapt: VVT-manager Gea Dijkhuizen lekt uit dat er nog meer mooie vacatures aankomen in de VVT :wink:. Weten welke dit zijn? Houd onze vacaturepagina in de gaten de komende weken en deel onze vacatures vooral ook via social media!

werkenbij.riwis.nl
Bereikbaarheid huiskamers De Beekwal
Sinds kort hebben de huiskamers 1 t/m 4 een eigen mobiele telefoon. Dit is erg handig! Zo zijn de medewerkers van de afdeling nu rechtstreeks te bereiken voor uw vragen of mededelingen. Er zijn vaste tijden waarop u het beste kan bellen.
Bereikbaarheid
Winnende gedicht: Corona-Rap
Deze week delen wij het winnende gedicht ‘Corona-Rap’ van Tilow Tilahun. Een van de winnaars van onze corona dichtwedstrijd 'Spiegelen'. De komende nieuwsbrief publiceren we het laatste winnende gedicht.
Gedicht 'Corona-Rap'
Vakantiekrachten gezocht!
Naast dat wij op zoek zijn naar een teamleider en er andere vacatures aankomen, zijn wij ook hard op zoek naar vakantiekrachten! Heeft u een dochter, zoon, kleinkind, nichtje of neefje die een zorgopleiding volgt en vakantiewerk zoekt? Of is dit iets voor u? Wij zoeken vakantiekrachten voor de Thuiszorg binnen onze locaties in Brummen en in Eerbeek. Solliciteren? Dat kan via onze site, via onderstaande button.
Solliciteren
Volg ons
t f in i you tube
 
Contact
E-mail opties