Online lezen  |  Afmelden
4 mei 2021
 

Met plezier is deze Bij Riwis voor u samengesteld. Heeft u nieuws, een goed verhaal te vertellen of wilt u iemand in het zonnetje zetten? Mail onze redactie via nieuwsbrief@riwis.nl

'Riwis verhuist!' Aflevering 2
Een paar weken geleden ging begeleider Nick langs bij onze nieuwe beschermd wonen locatie aan de Henri Dunantlaan (HDL) in Apeldoorn. Vlak voor dat deze studio’s bewoond werden kwam hij nog even kijken naar de unieke gerenoveerde woonruimtes. Zijn bezoek vormt de basis van de tweede aflevering van Riwis verhuist.
Bekijk de video
Naastbetrokkenen en de Begeleidingsdriehoek
Voor cliënten zijn partners, ouders, familieleden of vrienden vaak de belangrijkste personen in hun leven. Wij noemen hen de naastbetrokkenen. Belangrijk in de begeleiding van de cliënt is dat we rekening houden met deze betekenisvolle relaties. Door middel van de begeleidingsdriehoek werken we samen met en krijgen naastbetrokkenen een positie. Eén van de manieren waarop we samenwerken met naastbetrokkenen is via de Naastbetrokkenraad (NBR). Iets voor jou?
Lees meer
Blog van Jeff Wadt: Familie
De blog van deze maand gaat over Jeff's relatie met zijn familie. Over hoe die relatie was en over hoe die net als hij met de jaren is veranderd. "Ik werd overspannen, werd opgenomen in een inrichting. Mijn ouders waren schuldig. Het was dubbel: ik had contact met ze en was afhankelijk van ze. Tegelijkertijd wilde ik dat ze mij accepteerden met míjn normen en waarden en me alle ruimte gaven om zo te leven." Een persoonlijke situatie die tegelijkertijd heel herkenbaar is. Hoe loopt dit af?
Naar de blog
Rijvaardigheidscertificaat voor Stefan!
Stefan Willemsen, medewerker van onze dagbesteding bij Vervoersdiensten heeft een rijvaardigheidstest gedaan. Stefan die eerst als bijrijder bij vervoer begonnen is, wou graag zelf de ritten maken. Daarom besloot hij om een rijvaardigheidstest te doen, zodat hij ook zelf mag rijden.
Na een succesvolle test heeft Stefan 28 April zijn rijvaardigheidscertificaat mogen ontvangen. Hier is hij erg blij mee! Bij de firma 'De Weerd' heeft hij zijn rijvaardigheidscertificaat behaald. Nu mag Stefan ook als chauffeur bij vervoer op vaste dagen zijn autoritten uitvoeren.

Veel succes namens je collega’s van vervoer!


Bovenkruier: Vervoer helpt jongeren
Onze nieuwe jongerenlocatie staat tegenover onze nieuwe dagbestedingslocatie op hetzelfde terrein. Namelijk aan de Bovenkruier. Handig, jongeren kunnen daardoor heel snel mee doen aan verschillende activiteiten als ze daar behoefte aan hebben. Ook Vervoer werkt vanuit de Bovenkruier en zij hebben de overburen inmiddels gevonden. Volledig coronaproef brengen zij de jongeren naar hun sportactiviteiten via LifeGoals toe. Een mooie spontane samenwerking!
Volg ons
t f in i you tube
 
Contact
E-mail opties