Online lezen  |  Afmelden
27 mei 2021
 

Met plezier is deze Bij Riwis voor u samengesteld. Heeft u nieuws, een goed verhaal te vertellen of wilt u iemand bij Riwis in het zonnetje zetten? Mail onze redactie via nieuwsbrief@riwis.nl


Deel thuiszorg verhuist
Het eerste aanspreekpunt van de thuiszorg van Riwis Zorg en Welzijn verhuist per 1 juni 2021 naar Gezondheidscentrum De Toren in Brummen. Binnen de Toren werken veel zorgverleners met allemaal hun eigen aandachtsgebied. Wilma Woker, teamleider thuiszorg: “Juist doordat wij met elkaar op dezelfde locatie zitten kunnen wij makkelijker gebruik maken van elkaars kracht en expertise".
Lees meer
Tolzicht gaat verbouwen
Tolzicht start in september dit jaar met een verbouwing. De bedoeling is dat alles er in het eerste kwartaal van 2022 weer fris en nieuw uitziet. We vinden het belangrijk dat Tolzicht ook voor de komende jaren een plek is waar u graag wilt (komen) wonen en kundige en betrouwbare zorg krijgt, maar waar het ook voor familie een prettige plek is om op bezoek te komen.
Wat gaan we doen?
Harrie Meijer vertrekt als teamleider
Harrie Meijer, teamleider van locatie Tolzicht, Deuderick en Assenrade gaat binnenkort een andere rol vervullen. Harrie gaat de renovatie van Tolzicht in goede banen leiden. Riwis is gestart met het zoeken van een goede vervanger. Totdat de vervanger gevonden is blijft Harrie deze taken nog waarnemen. Gelukkig blijft Harrie ook daarna nog veel te zien op Tolzicht in zijn nieuw rol! Harrie, veel plezier met je nieuwe project!
Dag van de stagiair
Op de 'Dag van de stagiair' zijn alle studenten binnen Riwis in het zonnetje gezet. Ook de werkbegeleiders, de beoordeelaars en teams werden niet vergeten. Want opleiden doen we samen! Zij kregen een box vol dankbaarheid van onze praktijkopleiders.
Lees meer
Vakantiekracht
We zijn op zoek naar vakantiekrachten bij De Beekwal en Tolzicht. Om mensen enthousiast te maken voor dit werk, hebben we hier een korte een video over gemaakt. Helpt u ons om voldoende vakantiekrachten te werven door de video te delen?
Lees hoe
Rolstoelfiets zoekt gebruikers & vrijwilligers!
Tolzicht heeft een prachtige elektrische rolstoelfiets ter beschikking. Zo kunnen onze bewoners die gebonden zijn aan een rolstoel toch een lekker stukje fietsen. Voor deze tochten zoekt Tolzicht nog een aantal vrijwilligers om deze heerlijke fietstocht met onze bewoners te maken of met minder mobiele mensen uit het dorp. Lijkt dit je leuk? Meer informatie staat op onze site!
Meer informatie
Corona versoepelingen
Sinds 19 mei zijn we gaan versoepelen in Nederland. Er worden minder mensen ernstig ziek. Dit komt omdat steeds meer mensen ingeënt zijn tegen het virus. Terrassen mogen langer open, steeds meer buitenuitjes mogen weer en de pedicure mag ook weer aan de slag. Dit is een stap in de goede richting en we kunnen positief de zomer in! De regels binnen Riwis en rondom de bezoeken blijven hetzelfde. Meer informatie over de coronaregels staan op onze site!
Corona regels
Volg ons
t f in i you tube
 
Contact
E-mail opties