Online lezen  |  Afmelden
1 juni 2021
 

Met plezier is deze Bij Riwis voor u samengesteld. Heeft u nieuws, een goed verhaal te vertellen of wilt u iemand in het zonnetje zetten? Mail onze redactie via nieuwsbrief@riwis.nl

Techniek maakt een zwaluwtil
Wat is het toch mooi dat deze zwaluwtil, waar velen blij van worden, mede door onze deelnemers mogelijk is gemaakt. De dorpsbewoners van Hall wilden een nest voor de zwaluwen die na de winter terugkeren. Wat leuk dat deze opdracht terecht kwam bij onze dagbesteding op de afdeling Techniek waar ze allerlei leuke houten producten maken. De zwaluwtil haalde zelfs de regionale krant.
Lees meer
In het zonnetje: Hildegard
Terug van weggeweest! Onze rubriek 'In het zonnetje', waar een cliënt een medewerker in het zonnetje zet of andersom. Vanwege de corona maatregelen was het de afgelopen edities lastig om iemand in het zonnetje te zetten, maar afgelopen maand kon het weer. Bewoners Marja en Sonja van het Podium zetten Hildegard in het zonnetje om haar te bedanken voor haar goede zorgen de afgelopen jaren. Er was natuurlijk taart en gezelligheid. Onze redactie deed verslag.
Lees het verslag
In de spotlight: Area 55
Bij dagbestedingslocatie Area 55 aan de Vlijtseweg in Apeldoorn maken deelnemers de mooiste decors en kunstwerken van metaal. Dat doen ze soms uit eigen inspiratie, maar net zo vaak ook in opdracht van bijvoorbeeld een theatergroep die iets moois voor hun decor nodig hebben. Het is een plek waar deelnemers onder begeleiding veel kunnen leren. Wij plaatsten foto's van pre-corona om je deze mooie plek te laten zien.
Bekijk de foto's
Sporten met LifeGoals in Apeldoorn
Riwis werkt samen met LifeGoals om van Apeldoorn een stad te maken waar iedereen kan sporten onder een dak (of buiten, omdat het lekker weer is). Woon je in de buurt van Apeldoorn? Doe dan mee! Jij of je naaste kan weer voetballen, hardlopen en kickboksen. Op verschillende dagen is er wat te doen. Het rooster vind je website van LifeGoals. Twijfel je of de activiteiten iets voor jou zijn? Overleg dan met je begeleider of onze coaches. 
Naar LifeGoals
Blogt: Dure Schoenen
Deze maand in de blog van Jeff Wadt een herkenbare situatie. Twee paar nieuwe schoenen een redelijk geprijsd paar en een duurder paar. Thuis even op internet kijken. Vergelijken, in de winkel passen. Gewapend met de smartphone. Maatje groter of toch een maatje kleiner. Welke zal hij kopen en hij dan ook de goede gekocht?
Naar de blog
Winnende gedicht: Corona-Rap
Deze week delen wij het winnende gedicht ‘Corona-Rap’ van Tilow Tilahun. Een van de winnaars van onze corona dichtwedstrijd 'Spiegelen'. De komende nieuwsbrief publiceren we het laatste winnende gedicht.
Corona-Rap
Volg ons
t f in i you tube
 
Contact
E-mail opties