Online lezen  |  Afmelden
24 juni 2021
 

Met plezier is deze Bij Riwis voor u samengesteld. Heeft u nieuws, een goed verhaal te vertellen of wilt u iemand bij Riwis in het zonnetje zetten? Mail onze redactie via nieuwsbrief@riwis.nl


Lekkere baksels bestellen bij Talent & Zo
Vanaf heden kunt u bij bakkerij van onze dagbesteding terecht voor heerlijke baksels! Bij onze dagbesteding Talent & Zo zijn er veel activiteiten mogelijk waaronder bakken. Deze baksels zijn voor iedereen binnen Riwis te bestellen. Ook bakken wij voor de Vroolijke Frans, een restaurant in de buurt.
Klik hier voor de Bestellijst
Jaarbeeld Riwis Zorg & Welzijn
Het Jaarbeeld 2020: Riwis in beweging is nu te lezen via onze website. We nemen u graag mee in de ontwikkelingen van onze cliënten, bewoners en medewerkers van dit bijzondere corona jaar en laten de belangrijkste stappen zien die we met hen en onze samenwerkingspartners hebben gezet. 
Jaarbeeld 2020
Leuke raamtekeningen bij Tolzicht
15 kindjes van The Villa gingen gewapend met stiften vol enthousiasme naar Tolzicht. Daar hadden een aantal bewoners zich al voor de ramen verzameld. De kinderen buiten en bewoners binnen. De ramen zijn nu mooi versierd met bloemetjes, hartjes, kusjes en boter-kaas en eierenspelletjes.
Lees meer
Jaarverslag Cliëntenraad
In dit jaarverslag doen we uit de doeken waar we in 2020 mee bezig zijn geweest. We beschrijven chronologisch de belangrijkste thema’s die we als centrale cliëntenraad hebben behandeld, waarna een overzicht volgt van alle regioraden. Kijk er vooral eens naar, of je nu cliënt, medewerker, naastbetrokkene of gewoon geïnteresseerd bent.
Lees Meer
Bewoners koken zelf bij Tolzicht!
In een van de gemeenschappelijke huiskamers bij afdeling Intramuraal Tolzicht is een start gemaakt met het koken van zelf bereide, warme maaltijden. “Bewoners die normaal niet zo’n trek hebben, scheppen nu twee keer op; puur omdat ze het zelf hebben klaargemaakt”, aldus een van de huiskamermedewerkers.
Lees meer
Maak kennis met Bianca ter Molen, lid van de Naastbetrokkenenraad
In dit interview leer je Bianca ter Molen kennen, lid van de Naastbetrokkenenraad (NBR). In dit interview vertelt ze over haar ervaringen met de Naastbetrokkenenraad en waarom het belangrijk is dat er een Naastbetrokkenenraad bestaat.
Lees meer
Bloemen cadeau van de PLUS!
Wat een leuke verrassing had de plaatselijke PLUS supermarkt voor de bewoners van De Beekwal. 30 traytjes met perkbloemen om de tuinen rondom De Beelwal op te fleuren. Intussen hebben enthousiaste vrijwilligers deze gepoot.
Lees meer
Gedicht Wendy Hoos
In de vorige nieuwsbrief heeft u het gedicht van Tilow Tilahun "Corona-Rap" kunnen lezen. Ditmaal het winnende gedicht van Wendy Hoos met het gedicht "Nieuw Normaal". In de volgende nieuwsbrief volgt het laatst winnende gedicht van Silvia Smis-Benistant.
Lees meer
Volg ons
t f in i you tube
 
Contact
E-mail opties