Online lezen  |  Afmelden
29 juli 2021
 

Met plezier is deze Bij Riwis voor u samengesteld. Heeft u nieuws, een goed verhaal te vertellen of wilt u iemand bij Riwis in het zonnetje zetten? Mail onze redactie via nieuwsbrief@riwis.nl


Spreekuur verbouwing Tolzicht voor bewoners
De verbouwing van Tolzicht komt dichterbij. We kunnen ons voorstellen dat bewoners, hun naasten of vrijwilligers bij Tolzicht zich nog geen goed beeld kunnen vormen van wat er precies gaat gebeuren. Daarom houden bewonersbegeleiders Leida (Veluwonen) en Ellis (Trebbe) vanaf donderdag 26 augustus wekelijks van 10.00 -11.00 uur spreekuur in het restaurant van Tolzicht. Zij beantwoorden uw vragen en drinken graag een kop koffie of thee met u.
Vrijwilligers voor rolstoelfiets gezocht
Onze woonlocatie Tolzicht in Brummen heeft een prachtige elektrische rolstoelfiets staan, die gebruikt kan worden. We komen hiervoor echter vrijwilligers tekort! Wat is er heerlijker dan de wind door de haren te voelen, onderweg een ijsje te eten en te genieten van het landschap onderweg? Wie meldt zich aan als vrijwilliger en neemt onze bewoners mee voor een fietstocht door de omgeving?
Meld u aan
Zomerfeest Tolzicht
Voor alle bewoners van Tolzicht is er woensdag 28 juli een zomerfeest georganiseerd! Natuurijk geheel coronaproof. Er was een draaiorgel, een poffertjeskraam en de ijsco-boer kwam ook nog langs. Kortom, het was een geslaagde, feestelijke middag!
Foto's
Zin in een potje Jeu de Boules?
Weet u dat De Beekwal een eigen Jeu de Boules baan heeft? U vindt deze buiten, achter huiskamers 1 en 2. Neem er samen met uw naaste gerust eens een kijkje. En als u het erop wilt wagen om een potje Jeu de Boules te spelen, de ballensets liggen bij de receptie, op de grond onder het bureau. Veel plezier!
Huisdiensten Beekwal
De huisdiensten bij De Beekwal zijn weer begonnen! Deze zijn vanaf nu weer elke maand. Op maandagmiddag, in de huiskamer boven, en op woensdag- middag in de huiskamer beneden. We beginnen om 14.30 uur met een kopje thee. Een ieder die wil is van harte welkom! De dienst wordt geleid door Dorien Pol, ouderenpastor van de Kruiskerk. Dit doet zij samen met Tineke Boomsma, vrijwilliger vanuit de kerk.
Data
Komt u bij ons werken?
Altijd al een zorghart gehad? Bij De Beekwal en Tolzicht zoeken we regelmatig nieuwe mensen. Van ervaren tot minder ervaren krachten en van studenten tot vrijwilligers. Neem eens een kijkje op op onze website of uw droomjob, of misschien die van uw partner, kinderen of vrienden er tussen staat en deel de vacatures vooral binnen uw netwerk! 
Vacatures
Volg ons
t f in i you tube
 
Contact
E-mail opties